Szekeres Viktor

Kiderült, mikortól láthatjuk itthon a The Walking Deadet

Akiket érdekelnek a zombik, azoknak érdemes szabaddá tenniük a hétfő estéiket.

Február elején, egész pontosan negyedikén, kedden kezdi meg működését a Fox International hazai csatornája, a FOX, mely már az első hetében több premiersorozatot fog bemutatni. Ezek közül az egyik legjobban várt természetesen Amerika (a kereskedelmi korosztályban) jelenleg legnézettebb sorozatának számító, The Walking Dead lesz, mely hétfőnként kerül képernyőre magyar szinkronnal. Ennek megfelelően az első epizód február 10-én kerül adásba.

A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, elsőként kizárólag azon nézők számára, akik a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjára előfizetnek. Az új csatornán a The Walking Dead mellett olyan világszerte jól ismert sorozatokkal találkozhatnak a nézők, mint A Simpson család, a 24: Live another day, a Da Vinci démonai, A híd vagy Az Álmosvölgy legendája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Így, hogy a FOX saját csatornáján fogják adni napjaink legsikeresebb amerikai sorozatát, felmerült bennem, hogy mi van, ha a FOX nem is nagyon adta el a jogokat másnak. Vetítették már máshol?
    Pár éve mintha felmerült volna, hogy az RTL Klub megveszi, nem tudom, mennyi volt a hír igazságtartalma, de ez már nem is tavaly volt, hanem 2-3 éve talán, már akkor sem az első évadot adták odakint.
  • jawarider2 #1
    Mikori is a sorozat ...?