Szekeres Viktor

Pusztító új előzetes a G.I. Joe 2-nek

Előzetes alapján remek szórakozásnak ígérkezik az új G.I. Joe, de ha csak a trailert vesszük figyelembe, akkor az első rész sem panaszkodhatott. Más kérdés, hogy utána a film már nem lett tökéletes.

Lehet, hogy egy újabb olyan második részt látunk, mely jobban sikerül, mint az elődje? Mostanában elég gyakran fordult elő, hogy a folytatások felülmúlták az eredeti filmet, s minden bizonnyal Jon M. Chu rendezőnek is ez a célja a G. I. Joe: Megtorlással (G. I. Joe: Retaliation), bár túl nehéz dolga nem lesz, hiszen a Stephen Sommers-féle első G.I. Joe minden volt, csak jó film nem - legalábbis kritikánkból ez derül ki.


Sajnos azt, hogy melyik epizód sikerült jobban, még jó ideig nem tudhatjuk meg, hiszen míg Amerika nagyjából 2 hónapra van a június 29-re kitűzött premiertől, míg még négy hónapra a hazai bemutatótól, ugyanis Magyarországon a filmet csak augusztus 23-án mutatja be a UIP-Duna Film. Addig is az új előzetessel vigasztalódhatunk, mely elég hosszú ahhoz, hogy a film összes akciójelenetéből belekerüljön pár snitt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #8
    Jó akciózás lesz.
  • adampierson #7
    Kicsit mintha több figyelmet szentelnének Rockra, mint a Tatum gyerekre. XD Teccik.
  • csabipapo #5
    Ezt akartam írni,csak reggel még friss voltam.
  • Zombee #4
    Nekem tetszett az első is. Bugyuta volt, mint a régi rajzfilmek, de hozta is azt a hangulatot, a Transformers-szel ellentétben.
  • Wittgen #3
    Az első is szórakoztató volt, igaz elég közepes volt maga film. Ez a folytatás már érdekesebbnek tűnik.
  • Sir Quno Jedi #2
    A trailer jó, várjuk a filmet.
  • csabipapo #1
    Ebben a trailerben már több jó momentum van ,mint az egész előző filmben.