Szekeres Viktor

Már gazdája is van a Silent Hill 2-nek

Pár régi szereplővel és jó pár új arccal fog elkészülni a 2006-os Silent Hill 3D-s folytatása, a Revelation, mely az év legfélelmetesebb időszakában fog mozikba kerülni - legalábbis Amerikában.

Az Open Road Films vásárolta meg a Silent Hill című videójátékból készült mozifilm folytatásának amerikai jogait, ami azt jelenti, hogy a horror már biztosan megkapja a mozis premiert Amerikában. A tervek szerint a Silent Hill: Revelation 3D október 26-án kerül bemutatásra hazájában, vagyis Halloweenre időzítik a premiert, egy héttel a Paranormal Activity 4. része után, amikor a Tyler Perry főszereplésével készült legújabb Alex Cross--film is bemutatkozik. (Az Alex Cross-sorozat előző két epizódjában, A gyűjtőben és A pók hálójában-ban még Morgan Freeman volt a főszereplő.)

Azt egyelőre nem tudni, hogy mindez mit jelent a hazai bemutatóval kapcsolatosan, mint ahogy még az sem derült ki, hogy itthon melyik cég forgalmazhatja a Silent Hill 2-t, de valószínűleg a világpremierről lemaradunk, hacsak nem akarják az új James Bond-film ellen bevetni. A 3D-ben forgatott Revelationt az a Michael J. Bassett rendezi, akit a közönség a Solomon Kane, A végzet őrei, valamint az elég jól sikerült A vadász készítőjeként ismerhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!