Szekeres Viktor

Új rendezőt kell keresni 2013 egyik legsikeresebb filmjének

Két és fél hét alatt Amerikában eddig 306, a világ többi részén pedig 157 millió dollár bevételt szedett össze Az éhezők viadala, melynek folytatása nem a sikerrendező, Gary Ross részvétele mellett fog elkészülni.

Ha van valami, amit biztosra lehet venni Az éhezők viadala első részének gigantikus sikere és remek kritikai fogadtatása után, az az, hogy a második rész, a Futótűz is hatalmas, vélhetően még nagyobb bevételt fog szakítani, vagyis mindenképpen 2013. egyik legsikeresebb filmje lesz. Azonban ezt a filmet már nem Gary Ross, Az éhezők viadala rendezője fogja dirigálni, ugyanis a Lionsgate hivatalosan is bejelentette, hogy Ross távozik a produkciótól.

Mindez persze nem valami színfalak mögötti purparlé eredményeképp történik, a felek békében váltak el egymástól. Ross közleményében okként azt nevezi meg, hogy a szoros menetrend miatt egyszerűen nem lett volna ideje arra, hogy megírja és megfelelően előkészítse forgatásra a filmet, így lemond annak rendezéséről. A helyettes keresése természetesen azonnal megindult, hiszen a forgatás már nyár végén elkezdődne, hogy 2013. november 22-én moziba kerülhessen Az éhezők viadala második része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Mondjuk erre kivételesen van is némi esély, hogy igen sikeres lesz a folytatás is.
  • Griphons #2
    Ejj hát nem tudtad? A Viktor az sg.hu látnoka...
  • berczely #1
    2013 legsikeresebb filmje? Honnan tudják előre?