Szekeres Viktor

Jöhet a Kör 3

Végre folytatódhat a 2005 óta tetszhalotti állapotban lévő Kör. A 3D-sre tervezett harmadik epizód tinicentrikusabb lesz és a célja, hogy ismét elindulhasson egy Kör-sorozat a mozikban.

A Heat Vision értesülései szerint a Paramount Pictures elkezdte előkészíteni népszerű horrorsorozatának, a Körnek (The Ring) a harmadik részét. Természetesen a folytatásra 3D-ben lehet számítani - mégpedig, ahogy a horroroknál megszokhattuk, valódi 3D-ben, nem konvertáltban. A Ring 3D-t David Loucka fogja írni és a film jóval tinicentrikusabb lesz, mint a két előzménye, a cél pedig újjáéleszteni a franchise-t.

A 2002-ben bemutatott Kör, melynek eredetije a japán Ringu volt, hatalmas sikert hozott: Amerikában 129, míg a világ többi részén 120 millió dollár bevételre tett szert. Annál nagyobb csalódást hozott azonban a 2005-ös második rész, mely "csak" 76+85 millió dollárt mondhatott magáénak Amerikában és nemzetközileg. Érdekesség, hogy az első film annak idején 15 millió dolláros első hétvégét produkált Amerikában, míg a második a jóval kisebb bevételt remek, 35 millió dolláros kezdéssel érte el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #9
    nagyon elegem van már ebből a 3D-s őrületből, de ebben az esetben lehet tényleg nézhető lesz a moziban 3D-ben, ha kimászik a vászonból a csaj :)
  • Zenszkij #8
    Há, hogy minmeghalunk LOL..
  • Throme #7
    Ez a 3D tényleg dobhat rajta! Tv a vászon és folyik ki belőle a víz majd a kiscsaj is belemászik a néző arcába, közben ráközelítve a ronda kis fejére. Lesz ott 'fisi-fosi'. De mi lehet a 3dik rész sztorija?
  • karit #6
    Azé' ahogy Samara3D kimászik a vászonból, az első sorban ülők meg visítva futnak szét, csak megér egy misét. Defibrillátor úgyis mindig van nálam, talán visszajön a jegy ára is.
  • ddt500 #5
    Kösz szépen.(De szar).
  • mynameisbence #4
    A halott csaj elfoglalta a kissrác testét és kinyírt egy két embert aztán az anyuka rájött hogy a halott csajnak egy anya kell és úgy tudtak megszabadulni tőle hogy az anyuka majdnem kinyírta a kissrácot mer így a csaj már azt hitte hogy az anyuka nem szereti őt
  • ddt500 #3
    Dióhéjban mi volt a 2-ik részben?
  • kadar1 #2
    A kör 2 egy rakás sz*r volt. Feleslegesnek tartom a 3-ikat. Hiába lesz 3d-akkor se fogom megnézni.
  • paleeca #1
    "újjáéleszteni a franchise-t"? Miért, volt neki?