Szekeres Viktor

3D-s lesz az Alvin és a mókusok 3

2011-ben már a harmadik Alvin és a mókusok-filmre készülhetünk fel, mely természetesen 3D-ben fog érkezni. A Fox reményei szerint a folytatás ismét csak felül fogja múlni bevételben az előző részt, ahogy az történt a 2. rész esetében is.

A 20th Century Fox 2011-re elkészíti a harmadik élőszereplős Alvin és a mókusok mozit. A döntésben nincs semmi meglepő, hiszen míg a 60 millió dollárból készült 2007-es Alvin és a mókusok az év egyik legnagyobb meglepetése volt (217 millió dollár amerikai és 144 millió dollár világbevétel), addig a második rész a papírformát hozta azzal, hogy bekerült 2009 tíz legsikeresebb filmje közé. (Amerikában eddig ugyancsak 217 milliós a bevétel, világszerte azonban 212 millióra nőtt.)

Az sem okoz különösebb sokkot, hogy az Alvin és a mókusok 3, mely minden bizonnyal ismét kap egy mókás alcímet, 3D-ben lesz látható a mozik zömében. A premier időpontja pedig 2011. december 16-a, amivel a Fox bár tartja a két éves ciklust, azonban december 23-ra van kitűzve Steven Spielberg és Peter Jackson hasonló célközönséggel bíró, közös, ugyancsak 3D-s produkciója, a The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!