Szekeres Viktor

Hírek a Kalandférgek 3. részéről

Harold és Kumar nemsokára ismét visszatér, a Kalandférgek harmadik részének forgatása a tervek szerint ugyanis már nyáron kezdődik. A film premierjének időpontja egyelőre még kérdéses.

Ahhoz képest, hogy annak idején, még 2004-ben két viszonylag ismeretlen színész, Kal Penn és John Cho főszereplésével készült el a Kalandférgek (Harold and Kumar Go to White Castle), a film viszonylag hamar kultikussá vált. Nem is volt meglepő, hogy a 2008-ban érkező folytatás az első rész 18 milliós bevétele után 38 millió dollárt jövedelmezett az amerikai mozikban.

És természetesen abban sincs semmi meglepő, hogy az azóta a Star Trekben szereplő Cho és a Doktor House-ban feltűnő Penn egy harmadik részre is összeáll. Az A Very Harold & Kumar Christmas terveiről már korábban is hírt adtunk, az azonban friss információ, hogy elkészült a forgatókönyv, s a forgatás már júniusban elindulna, ugyanis John Cho tévésorozatának, a Flash Forward - A jövő emlékeinek forgatása akkor szünetel. Jelenleg a gyártó stúdió rendezőt keres, s ha megtalálják, már csak az lesz a kérdés, hogy a jelenleg a Fehér Házban dolgozó Kal Penn szabaddá tudja-e tenni magát a film elkészítésének idejére.

A történetről egyelőre még nem tudni sokat, mindössze annyit, hogy a folytatás pár évvel a második rész után veszi fel a fonalat, a történet pedig a téli ünnepek ideje alatt fog játszódni. A tervek szerint ebben az epizódban is feltűnne Neil Patrick Harris.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • debut12 #6
  Ízlések és pofonok...
  Amúgy vígjátékok terén ez az abszolút No1.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Nincs benne olyan jelenet amin legalább ne mosolyogna az ember, egyszerűen nagyszerű!
  Totál káosz
  jelenet 1
  jelenet 2
  bemutató
 • trogi #5
  Nekem egyáltalán nem jött be az első rész. A másodiknak már esélyt se adtam.
 • kovadam87 #4
  imádom az első két részt és mindenkinek csak ajánlani tudom :) nagyon nagyon várom a folytatást! :) NPH pedig poén de persze ha benne lesz most sem körülötte fog forogni a világ :D

  GO HAROLD AND KUMAR GO GO GO :D
 • debut12 #3
  Szerintem az első részben nagyot alakított NPH! Amikor megjelent és leküldte azt a bazográf eki után [email protected] a padkára sztorit, na azon feküdtem a röhögéstől.
  Amúgy Cho az Amerikai pite 1-ben is szerepelt. Ha jól emlékszem akkor ő alakította Stifler muterjának a képénél "debasz"ozó egyik srácot.
  Kal Penn pedig ott feszített a Buliszerviz 1-2ben.
  Ha jól tudom a Kultúrának is lesz folytatása, és azért egy Bővér szálló 2.-t is el tudnék viselni. Manapság hiányoznak ezek a poénos filmek...
  Régebben még a paródiák is jobbak voltak: Már megint egy dilis amcsi film, Horrorra akadva 1-2.
 • AZTA #2
  Neil Patrick Harrisnek nem sok értelme volt eddig se benne :D
 • portable #1
  zsírság