Szekeres Viktor

Itt a MacGyver-paródia felnőtteknek szóló előzetese

A zöld MacGruber-előzetes után itt van a piros trailer is, melyből kiderülhet, hogy van-e esélye a filmnek a legjobb akciókomédia címét elhódítani a Beverly Hills-i zsarutól.

Azt még nem tudni, hogy lesz-e annyira sikeres a mozikban a MacGruber, hogy nálunk is bemutatásra kerüljön, azzal viszont egy ideje tisztában lehetünk, hogy nem áprilisban, csak május 21-én kerül sor az amerikai premierre. Addig is, a várakozást megkönnyítendő, megérkezett egy korhatáros előzetes, ami természetesen jobban sikerült, mint a mindenki által megtekinthető.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&vid=5a75d986-f4be-483c-bfff-06d1c1686bf4" target="_new" title="Exclusive: 'MacGruber' Trailer (Mature Audiences)">Video: Exclusive: 'MacGruber' Trailer (Mature Audiences)</a>

A Will Forte által kitalált figura eddig az NBC szombat késő esti élő showműsorában, a Saturday Night Live-ban volt látható, a tavalyi Super Bowl-reklámok sikere után azonban bejelentették, hogy mozifilm is készül a MacGyver ihlette akcióhős kalandjaiból. A filmben Forte mellett Val Kilmer, Ryan Philippe, pár SNL-es kolléga (Kristen Wiig, Maya Rudolph) és pankrátorok (Chris Jericho, Dalip Singh) is feltűnnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #11
    Hát, kicsit tartok az ilyen filmektől - sok esetben a trailerben lelövik az összes jó poént, azt amikor az ember nézi a filmet, nem talál benne már új dolgot.

    De azért szurkolok neki, szeretem a vígjátékokat. Azért jöhetne egy csupasz pisztoly vagy egy nagy durranás is :)
  • Inquisitor #10
    Érdekes a lenti vita ... más filmes fórumokon, ahol régebb óta követem a filmmel kapcsolatos megnyilvánulásokat, olyan infókat olvastam, hogy ez nem MacGyver vagy nem csak MacGyver paródia. Olyasmi mint a Sledge Hammer, ami nagyjából 20-30 év krimisorozatait és jó pár mozifilmet (többek között a Robotzsarut is) "bedolgozta" magába. Ahogyan a Csupasz pisztoly vagy a Scary Movie széria sem egy-egy film paródiája.
  • kalapos01 #9
    Meg is válaszoltad a kérdést. A név meg a kinézet. Mi kell még?

    Ha pedig 1000+1 olyan vígjátékot láttál, amiben robbantanak és R-es besorolású, akkor kezdd el sorolni.
  • Brosnan #8
    Hát csak annyi a köze,hogy az alapján van az ötlet,MacGyver paródia:)
  • Szolnokboy1 #7
    valaki árulja már el, hogy ennek mi köze a MacGyverhez? a trailer alapján hasonlít a főhősök neve meg a frizurája és ennyi.

    mellesleg ez is egy olyan kurva idegesítő vígjáték lesz, amiből már 1000+1 volt.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Hát, ha ezek voltak a legjobbak a poénok közül, akkor a film felejtős.
  • mynameisbence #5
    Ez nagyon állat lessz
    Valszeg én vagyok az egyetlen de vmiért a vasember jutott erről az eszembe
  • xido #4
    Jónak jó lesz,de azért egy Beverly Hills-i zsarut nem foszt meg a "bajnoki címtől",ahhoz túl paródista
  • Narxis #3
    jaja, zsír lesz. :D
  • carville #2
    Úristen máris imádom. :D
    Hát ez az év filmje lesz.