Szekeres Viktor

Újabb tévésorozatból lesz mozifilm

Johnny Depp annak idején nem a moziban lett igazán ismert, hanem egy tévésorozatban, a 21 Jump Street című tinikrimiben. A feldolgozási-adaptálási láz most ezen gyöngyszemet is elérte.

Ismét tévésorozatból készül mozifilm, és ismét egy régi tévésorozatból. A 21 Jump Street - melynek annak idején Johnny Depp is köszönhette hírnevét - 1987 és 1991 között volt látható a képernyőn. Története szerint a rendőrség fiatalos külsejű rendőröket ültetett középiskolás osztályok padsoraiba, hogy közvetlen közelről, beépülve oldjanak meg fiatalkorúak által elkövetett bűntényeket.


A hírek szerint a Derült égből fasírt író-rendező duójával, Phil Lorddal és Chris Millerrel folynak a tárgyalások, őket szeretnék megnyerni a 21 Jump Street-film rendezésére. A történetről egyelőre még nem tudni semmit, csak annyi bizonyos, hogy Mike Bacall írja a forgatókönyvet, aki Jonah Hillel közösen kitalált ötletére fogja építeni azt. Hill egyébként amellett, hogy producere is lesz az alkotásnak, az egyik főszerepet is eljátszhatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Jé..hogy Richard Grieco nem a kezdetek óta volt velük?:)