Szekeres Viktor

Egyre ütősebbek a Szupercsapat-film előzetesei

Újabb Szupercsapat-előzetest nézhetünk meg, s egyre inkább úgy tűnik, hogy egy jópofa akciófilmmel lesz gazdagabb a nyár. A kérdés, hogy vajon lesz-e G.I. Joe-szerű csalódásban részünk.

Szerencsére nem április elseji móka volt a hír, hogy feltűnt online is a The A-Team, azaz a Supercsapat legújabb előzetese, melyhez még egy plakát is társult a szereplők arcképével. Ha másért nem, azért megéri megnézni a trailert, mert felcsendül benne a tévésorozatból is ismert főcímzene.



A magyar forgalmazással kapcsolatosan (sajnos) továbbra is az a helyzet, hogy dacára a június eleji amerikai premiernek, mi csak augusztusban láthatjuk az új felállású Szupercsapatot, mely cserébe legalább szinkronnal kerülhet mozikba. Remélhetőleg a siker esetén elkészítendő folytatások már világpremiert kapnak itthon is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balintos #12
    pl. Rosszfiú (B.A) fütyüli (vagy dúdolja?, már nem emlékszem rá) http://www.youtube.com/watch?v=PIfuaUTH9Y4 ebben a videóban lévő zenét kell keresni
  • ADAMEX9 #11
    Hol hallani a főcím zenét benne? Süket vagyok?
  • csuszi #10
    értettem elsőre is, csak nem feltétlen igaz ahogy írtad előtte, hogy egy trailer-ben ott az összes jó jelenet - "de ha nem tették volna, akkor én kirúgnám a marketingeseket a stúdióvezetők helyében" - hisz egy jó fimben maradhat muníció bőséggel.
  • winnie #9
    félreértesz. ütős jelenetekről van szó. egy komédia előzetesével kapcsolatban arra szoktak panaszkodni, hogy minden poént ellőttek. egy akciófilmnél, egy hollywoodi látványfilmnél az összes akciójelenetből részleteket mutatnak. ezeknél az előzeteseknél az effektek, a látvány, a "robbanások" számítanak. le kell nyűgözni a nézőt. a legeseménydúsabb akciófilmből is simán össze tudsz vágni 2 percet, amiben ott a lényeg, hiszen egy előzetesnek nem az a lényege, hogy a 20 perces lövöldözést mutassa al pacino és de niro között, hanem hogy pár snittel, pár másodpercben látassa azt.
  • CaptainRumi #8
    Úgy érted Mr.T?
  • csuszi #7
    helytelen logika. teszem azt egy igazán fasza film, aminek minden képkockája élvezet, akkor a trailer 90 perces a te elméleted szerint? magyarul, attól még hogy egy film 10-es, egy csomó szépet és jót megmutatnak a trailer-ben, jó esetben még marad puskapor, hisz van fasza jelenetből bőséggel, hogy a marketingesek mutathatnak egy valag jelenetet, hisz van miből válogatni...
  • DeviloftheHell #6
    Ice-T holvan? nélküle meg a tonna arany nélkül a nyakában nem az igazi
  • CaptainRumi #5
    ugyanez miatt a húzás miatt, fordítva is elsülhet a dolog. Például az Armored előzetese után sokan panaszkodtak, hogy szinte az egész filmet (vagy legalábbis spoilereket) beletömörítették a trailerbe, ezért semmi értelme megnézniük a moziban...

    Nem hiszem, hogy feltétlenül meg kellene mutatniuk minden jót. Lost-nál is bejött és nem csak azért, mert van egy réteg, aki mindig nézi. De, hogy legyen filmes példa is: Cloverfield-ről is vajmi keveset tudott a nép.
  • winnie #4
    legyen igazad, de ha nem tették volna, akkor én kirúgnám a marketingeseket a stúdióvezetők helyében, ugyanis azzal nem maximalizálják a bevételeket. nekünk nem jó, tudom (régi mantra, de eszembe nem jutna előzetest nézni a filmről a premier előtt), de butaság lenne egy trailerben nem megmutatni mindent, ami fa*za.
  • CaptainRumi #3
    ilyen fasza trailer után, már csak abban kell reménykedni, hogy nem mutattak meg minden ütős jelenetet...