Szekeres Viktor

llyenek az új Predátorok

Robert Rodriguez produkciós cégének bábáskodása mellett készül az új, predátoros film, a Predators című scifi-horror, s végre forgatási képek segítségével megnézhetjük magunknak az új Ragadozókat.

Robert Rodriguez a producere, de Antal Nimród a rendezője a Hawaiion és Texasban készülő kaszabolásnak, a Predators-nak, s végre pár képet is láthatunk a forgatásról, köszönhetően az AVPGalaxy fórumának. (Némelyiken még a magyar rendezőt is látni.)


Ahhoz képest, hogy Antal Nimród előző filmje, A szállítmány több mint egy évig volt dobozban (ennyit telt el a végső vágott változat elkészülése és a premier között), a Ragadozók meglehetősen hamar moziba kerül, hiszen még most is zajlik a forgatás, és július 9-én már sor is kerül az amerikai premierre. A hazai bemutatóról egyelőre még nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zombeeka #46
    Nem rossz a régi terv,de az inkább hasonlított volna az Alienekre.
    A módosított "új" verzió jobban sikerült!
  • Tetsuo #45
    Ilyen lett volna anno
    De a sztorival utott igazan, amit a maiakrol nem mondhatok el.. :)
  • Merces #44
    .........nekem messze jobban bejön amit Wolfi linkelt ide mint ezek ,atya ur isten már látom magam előtt, ugy fognak ugrabugrálni ,mint valami E kategoriás Ősembermozi szereplői
  • lAngelus #43
    Annyit biztos nem fog keresni, mint mondjuk egy Harry Potter film.
  • CaptainRumi #42
    miért honnan veszed, hogy a másik 2 predatort (vagy kitudja még hány) alakító színészek nem 220 cm magasak??
    Azért mert Whyte játszott az AvP-k ben (ami valljuk be nem épp bizalomgerjesztő ajánlólevél) nem jelenti azt, hogy ebben is itt a helye. Sok 2 méteres pali rohangál oda kint (elég ha kimész egy kosármeccsre), színészi tehetség meg nem sok kell egy predatort eljátszani.
  • Nasedo #41
    Ian White meg 216 cm. Itt lenne a helye.
  • Axlkenobi #40
    Egyáltalán nem kicsik. Mears 196 centi magas, Steele pedig 201 centi.
  • Justil #39
    egyesek totál kivannak itt :)
    bazz, várjátok már meg a filmet, aztán ha megnéztétek a moziban, lehet fikázni ezerrel :D
  • CaptainRumi #38
    Én nem aggódnék. Nem standard magasságú gyerekek ezek(csekkoljátok le Steele-t és Mears-t. Jó Mears sem 2 méter de állítólag azért, hogy Predator és predator között is legyen különbség)

    egyértelműen csak a kép kedvéért álltak össze. Még háló sincs a testükön, se a váll-ágyúk szóval nem lesz itt gond. Főleg ha kapnak egy fasza világítást, meg a szükséges effektetek.
  • MacropusRufus #37
    ezek a ragadozók picik. Az avp-ben egy több mint 2 magas arc jácotta a ragadozót. Namost itt az a frogatáson mindenki qurva magas vagy - ami a valószínűbb - a rahadozókat jártszó szinészek rendelkeznek standart alkattal.

    Számomra a Predator 1 az isten. A második néha meg meg nézem de pl. az avp1-2 úgy sitt ahhogy van. Nulla akció szar sztori, gagyi befejezés (avp1: a királynő az Aliens-ben több mint 6 méter magas volt. Volt szerencsém látni az eredeti modelt is ami szintén több mint 6m. És ezt a monstrumot egy kb. 1m50cm-es nő(!) legyőzte pik-pak.... Ja és ugye a mama nem hal meg a vákumban, ergo a víz alatt sem fog megfulladni...)

    ettől függetlenűl megnézem mert kíváncsi vagyok, hogy az Anti mit tudott kihozni még ebből az eléggé lerágott csontból.