SG.hu

Világhálóról letöltött hamis pénz Miskolcon

A világhálóról töltötte le a mintát arról a húszezer forintos bankjegyről, amely alapján hamisítványokat gyártott egy miskolci férfi. A gyanúsított újra tölthet, de ezúttal a büntetését.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 31 éves miskolci férfit, akivel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság pénzhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint K. P. a világhálóról töltötte le a húsz- és tízezer forintos bankjegyek úgymond mesterpéldányait, amelyeket sokszorosított. Az azonos sorszámú bankjegyeket, 10-10 darabot a rendőrség lefoglalta. Néhány hamis pénzt azonban tovább adott ismerőseinek tovább értékesítés céljából, a rendőrség az "átvevőkkel" szemben is eljárást folytat.

A beismerő vallomások és tárgyi bizonyítékok alapján a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztést tett K. P. előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt. A korábban már négy alkalommal büntetett gyanúsítottal szemben a pénzhamisítás mellett más ügyben is folyik büntetőeljárás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • B0nFire #6
    XD Hogy ez mekkora egy !
  • DaemoonHunter #5
    10 euróst hamisítani... "a 100 eurósról leszedtek egy nullát"
  • CybeRick #4
    Max scannelt példány jó minőségben. más nem kerül ki publikusan. Amúgy most az eurót divat másolni :)
  • ADAMEX9 #3
    Tényleg jó volt! Milyen az a mesterpéldány?
  • kukacS3K #2
    A gyanúsított újra tölthet, de ezúttal a büntetését.
    ezt a cikket ki írta? annak egy hatalmas kitüntetés
  • Benny04 #1
    lol