Ötvös Tibor

Dungeon Keeper - Online

Sokunk kedvence a Peter Molyneux zsenialitását megcsillogtató Dungeon Keeper sorozat, melynek sajnos nem akar elkészülni a harmadik része. De úgy tűnik, hogy hamarosan mégis visszatérhetünk földalatti járatainkba.

A legújabb hírek szerint ugyanis a kínai illetőségű NetDragon és a jogokat birtokló Electronic Arts megállapodást kötöttek, miszerint a fejlesztők felhasználhatják a Dungeon Keeper karaktereit, tárgyait, helyszíneit egy új játék elkészítéséhez. A projekt munkacíme Dungeon Keeper Online, mely a műfajáról is sokat elárul.



A játék egy teljesen 3D-ben megvalósított MMO lesz, melyet Ázsiában a NetDragon, a világ többi részén pedig az Electronic Arts forgalmaz majd. Sajnos megjelenési dátum, illetve további részletek még nem állnak rendelkezésre, de a legoptimistább becslések szerint is legalább két év, mire életre kelhet a projekt. Addig pedig Molyneux bácsi meglephetne minket a harmadik résszel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #7
    "It's pay day!"
    Mekkora játék volt. Nagyon bírtam. :)
    Hát ez... egy felturbózott harmadik résznek az előzőek nyomvonalán jobban örültem volna.
  • KoS #6
    En probaltam haverral tolni, de allohaboru lett a vegere, szoval a DK2 nem igazan multiplayerre termett (vagy csak mi nem jottunk ra hogyan kell).
    Azert kivancsi lenne'k mi sul ki ebbol... remelem nem romboljak le a mitoszt :(
  • kicsibicska #5
    Ha NetDragon, akkor 90% hogy "freeware szutyok" lesz. Volt szerencsém hozzájuk többször is, és hát kb olyan a supportjuk mint Józsi néninek a második emeleti kétszobás lakásból..
  • kicsizoz #4
    Nekem fenn van most is!
  • Tomalak #3
    Egyik szemem sír a másik pedig katapultált....
  • lammaer #2
    Azsiai MMO? Remelem nem valami freeware szutyok lesz belole :)
  • Zaraki Kenpachi #1
    Dungeon Keeper online???
    Ennyi erővel inkább felteszem a DK-2t és tolom a haverjaimmal. Meg másik dolog Dk Peter Molyneux nélkül??? Hát eléggé bukás szaga vannak szerintem.