Németh Szabolcs

Huxley: most lenne jó koreainak lenni

Miközben a nagy nevek már ott sorakoznak a boltok polcain, egy aránylag ismeretlen fejlesztőgárda, a Webzen portékája még csak most érte el a második bétafázist.

Az év tizenkettedik hónapjának tizenharmadik napjától kezdve koreai állampolgárok hada nyüstöli az MMO FPS-nek kikálltott Huxleyt. Az Unreal 3 motorral meghajtott lövöldöző móka, ha kellő figyelmet szánnak az apró, de fontos részletekre, akkor világszerte egyaránt szép sikereket érhet el. A játék esélyét az is növelheti, hogy a szokványos MMO-k szépen lassan unalmassá válnak, és egy-két gyöngyszemen kívül a többi mind a felejtés martalékává válik. Egy ilyen közegben jó eséllyel pályázhat néhány játékos szív megbabonázására a Huxley.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A hivatalos honlapon több tucat képet találni, érdemes rájuk vetni egy pillantást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #11
    "És azt sem mondtam, hogy Mmo."
    Te kezdted el a CShez hasonlítgatni... Kb a Photoshophoz is hasonlítgathatnád ennyi erővel, kb ugyanannyi közük van egymáshoz.

    "Én csak azt írtam le, hogy nem csak koreai serverek lesznek amit TE állítottál."
    Én nem mondam, hogy nem lesz. Csak arra céloztam, hogy arra még várhatsz. A koreaiak már játszanak vele. Mehetsz játszani 6-800-as pinggel.
  • HöfEE #10
    ÉN NEM SZÓLTAM BE, TE VISZONT NEM BIRTAD KI!
    Amúgy meg,képzeld lassan 3 éve CS-zek aktívan, úgyhogy tudom mi a cs. És azt sem mondtam, hogy Mmo. Én csak azt írtam le, hogy nem csak koreai serverek lesznek amit TE állítottál. Jó lenne értően olvasni ha reagálsz valamire.
  • Cat 02 #9
    próbáltad ? ez nem mmorpg lesz ^^
  • dronkZero #8
    A CS hol MMO, te nagyon tájékozott? CS szervert az csinál, aki akar, és akkor az teljes értékű szerverként üzemel.
    Indíts már el kérlek egy _hivatalos_ magyar WoW szervert! Köszi!

    Egy MMO szerver(terem)nek el kell bírnia a többezer júzert. Meg a világot. Meg a pármillió mob AI-t (bár az itt lehet, hogy nem játszik be). És általában ez így kurva drága. Még a közepesen nagy MMO-k sem mindig engedhetnek meg maguknak sok szervert, csak ha már a helyi szerverükből kitapostak annyi pénzt, hogy terjeszkedhessenek.

    Például volt egy Warrock nevű, szintén koreai MMO-szerű szar, ahhoz is először csak koreai szerver volt, aztán kb fél év múlva lett európai is.
  • HöfEE #7
    Szerinted csak koreai szerverek lesznek? Mert szerintem nagyon nem :D Attól, hogy koreai a játék még nem csak helybéli szerverek lesznek. CS-ben sem csak amcsi servereken tudok játszani érdekes.
  • dronkZero #6
    Ja, FPS. Ahol 50ms ping különbség kb élet és halál. Koreai szerveren lesz kb 6-800 körül... Sok sikert.

    Egyébként UT motor ide vagy oda, ettől a grafikától hányok. Tükörsima talajon papagájszínű karakterek korcsolyáznak... Tipikus ázsiai MMO. Csak gondolom ez nem ingyenes lesz, mint a többi ilyen hulladék...
  • HöfEE #5
    Teljesen más, több száz(ezer?) ember játszhat egyszerre mint egy mmorpg-ben. És gondolom itt is lesznek feladatok, küldetések amiket végre lehet hajtani NPC-k ellen a társaiddal. No meg ugye keresekedés, karakterek fejlődése stb. Ugyanugy mint az mmorpg-kben. Csak ez ugyebár fps lesz.
  • Lokids #4
    Ez miben nyújt többet mint egy UT/Quake/Cod stb multija?
  • HöfEE #3
    MMORPG-kel nekem is ki van. De a Huxley remélem Király lesz! Alig várom! MMOFPS RLZ
  • Seth #2