Szekeres Viktor

Annyi a Terminátor-sorozatnak?

Az év elején hatalmas volt a rajongói várakozás, hiszen a Fox csatorna bemutatta a Halálosztó című film alapján készült akciósorozatot, a Terminator: The Sarah Connor Chroniclest. A felfokozott izgalmakat az is mutatta, hogy a sorozat nagyszerű nézettséggel rajtolt, azonban mindez már a múlté.

Míg Sarah Connort a középpontba állító Sarah Connor Chronicles első részét több mint 17 millióan kísérték figyelemmel, addig a jelenleg is tartó második évad alig 5 millió állandó nézőt mondhat magáénak, s ez bizony igen harmatos teljesítmény egy ennyire beharangozott szériától.


A hírek szerint, miközben a készítők jelenleg a 12. részt forgatják, a Fox csatorna azon gondolkodik, hogy tisztelettel megkéri a stábot, hagyják abba a forgatást és menjenek isten hírével, ugyanis a T-sorozat nézettsége nagy hatással van az utána következő Prison Break bukdácsolására is. Az úton-útfélen terjengő pletykákat a Fox sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hdo #63
    Moonlight - jó volt, megbukott
    Firefly - jó volt, megbukott
    .
    .
    .
    ezek után a Terminator sorozaton sem lepődök meg, hülyék ezek az egyesült állaTok!
  • Silenzio #62
    Nem, nem lesz köze a T4-hez. Ahogy a T3-hoz sem volt. Viszont ha egy alternatív T-kronológiát képvisel, akkor nincs is értelme :S Minden esetre engem jobban izgat, mint a nyeszlett T3 vagy a Max Max-be oltott új mozifilm... Már csak Summer Glau miatt is :P
  • kakateve #61
    De nem nagyon van hová tenni. Sokat olvasok ez ügyben minden külföldi és hazai rajongói oldalt. Sajnos volt egy gportalos is ami a hír után meg is szünt. :(
    Azóta a másikat lesem. Ott azt mondják, hogy még nem kaszálták el. A kasza is pletyka, de van rá esély, hogy nem kapunk +9 részt. Szóval veszély van csak nem akkora mint ahogy mondják.

    Amúgy meg akinek nem tetszik annak nem kell nézni. Én nem szeretem a 24-et még se mondom, hogy töröljék el. Szóval nem kéne fikázni (bm823 nem neked szólt, hanem a TSSC fikázóknak).
  • bm823 #60
    Hát akkor rakják át másik időpontra a sorozatot, mint ahogy itthon szórakozik a tv2. Nyilván a mi esetünkben teljesen mind1, mikor játsszák odakint. Remélem legalább a leforgatott 12 részt leadják. Pl a 24-nél is mind1 lenne szerinted, hogy leadják-e végig vagy se?
  • GG #59
    Ne má! Ne hogy levegyék, kurva jó a sorozat, bár én szeretem a terminátor filmeket de szerintem azért biztosan hagyák ezt az évadott mert a sorozat bevezetés az új terminátor triológiába. Ha jól tudom :$
  • Silenzio #58
    6 év távlatából a Firefly-t elnézve -kedves elégedetlenkedő fórumtárs, akit a sci-fik kliséssége aggasztott- elképesztő, lehetetlenül zseniális alkotásnak tűnik. Nos, a Fox lépései akkor is érthetetlenek voltak - kihagyja a 9 millióba kerülő pilotot, a sorozatot nem sorrendben vetíti, holott mellékszálak sorjáznak benne és jópár példa akad a koplex és gyönyörűen "végigvitt" (amíg tartott) jellemfejlődésre... Most meg siránkoznak, hogy nem nézik annyian az SCC-t, mint amikor nem volt szinte semmi konkurenciája, és ráfogják a PB sikertelenségét, ami eleve másodrangú sorozat már immár 3 évada. Az első évad abból is zseniális volt.
  • kakateve #57
    Szerintem már nagyon gáz ami itt megy. Meg durva is. Azok akik szeretik a sorozatot meg dühöngenek és még a maradék kedvük is elmegy, mert fikázni ezerrel. Kit zavar, hogy van a sorozat? Leülsz, nem tetszik, nézel mást. Ennyi. Nekem meg a Halálosztó regények nem tetszenek. És? Nem mondom, hogy sz*r, mert más szereti. Nekem nem felelt meg, ennyi. Másrészt tudtommal leadják a maradék részt döntést meg nem hoztak.

    az író sztrájk után újraindított sorozatok mindegyike közönséget vesztett"

    feltűnik és ezért kell lelőni őket - de a példa irreleváns, hiszen a terminátor nem a sztrájk után újraindított sorozat, hanem éppen a sztrájk alatt indított, így nem volt semmilyen vetélytársa amikor ment.

    És akkor miért kéne lelőni? A FOX nem látta előre, hogy ha versenytárs lesz, akkor lehet gyengébben teljesíthet??? PB is mióta vergődik már. Szerettem, de meddig? Meddig menekülnek még? Ha a PB szereplői menekülhetnek négy évig akkor ennyi erővel a TSSC. TSSC-re fogni a PB alacsony nézettségét meg egyenesen röhej. Ez már a sokadik cancel lenne amit a FOX csinál, ha megadja a kegyelemdöfést akkor ...
  • sandor8206 #56
    kész fegyver az elmédazt se érted amit én írok, de szerintem azt is gondold át amit te írsz.
  • winnie #55
    tehát a tisztánlátás kedvéért, erre a mondatra reagáltam: "Lassan már nem éri meg elkezdeni nézni egy sorozatot sem, mert félő hogy nem lesz vége."

    (lassan..., a sorozattörténelem mamerikában sok-sok évtizedes. mintha új jelenség lenne.)
  • winnie #54
    ehh, hamar nyomtam.

    "máról holnapra befejeznék a lostot és a heroes ott ahol van, nézted a nagy semmiért!"

    te azért nézted. én nem. (anyám, mennyi sorozat van. amit idő előtt lelőttek és mégis kötelező vételnek számítanak. mennyi..., sőt, talán alig van a legjobbak közül olyan, ami nem idő előtt lett vége.)

    de pont erre céloztam, köszönöm. ha ezentúl nem nézek több lostot (heroes, azt még nézi valaki?:), akkor én nem megyek dunának. te valamiért igen. nekem az igényemet az a heti 45 perc elégíti ki, amiből volt már vagy 80, azt senki veszi el, minden idők 10 általam ismert legjobb sorozatában már 1 évad után benne volt, most is ott van. nekem ez számít, az, hogy újra tudom nézni.

    neked meg az számít, hogy megtudd, mi a vége? ahhot nem kell a következő 34 részt megnézned. valaki majd elmeséli 2010 májusában, amikor vége lesz. 5 perc alatt. csettintesz egyet és felejtesz. nehogymár végigszenvedd azt a 34*40 percet.

    várj, befejezem a röhögést.

    oké. folytatom.

    "nem tudnád ideadni a heroes utolsó részét nagyon kíváncsi vagyok rá, köszi előre is!"

    hogy tudnám odaadni, te süsü:) még nem írták meg. (a sorozatot még most is forgatják és nyilván jövőre is lesz) de nem nagy vaszisztdasz: megmentik a világot, és feltűnik valami új fenyegetés, nagyjából minden fejezet vége ez. Az 1.-nél is, a 2.-nál is.

    (vagy, ha totál be akarják fejezni: mindenki meghal, vagy mindenki képesség nélküli lesz a végén, vagy jön az apokalipszis, mindegy. ha téged ez érdekelt, akkor nem is kell továbbnézned. (ez szerintem annyira nem érdekes, inkább számít az a heti 40 perc borzongás, amivel egyre többet megtudsz a sztoriból.

    ""...egy sorozatot nem lehet lezárni..." itt meg csak annyi, de okos vagy!"

    de ha egyszer nem lehet lezárni. amikor vége lett a dallas-nak, akkor éltek tovább ewingék, nem?

    "csinálják végig az évadot ott zárják le a sztorit és kész."

    most komoly, hogy a terminátor sorozatnál írod ezt? még, ha le is zárják, akkor is bármi jöhet a lezárás után. szétkapták a skynetet. vége. te elégedetten hátradőlsz, bundy-módra a nadrágodba nyúlsz - de azt nem tudhatod, hogy nem-e jön még valaki a jövőből, stb. időutazós sorozatról beszélünk, bármi, bármikor anullálható. meg aztán, bár nem egy sztori, de ott a film, ott vannak a könyvek, stb.