Szekeres Viktor

Az egyetemisták külön nézhetik a Terminátort

Amerikában a tévécsatornák mindenféle kunsztokkal próbálkoznak, hogy népszerűbbé tegyék sorozataikat. A legújabb ilyen kísérlet a Fox csatorna nevéhez fűződik, az adó ugyanis meglátta a potenciált a fiatal, még tanuló közönségben.

Szeptember második hetében tér vissza a Terminator: The Sarah Connor Chronicles és ugyanekkor rajtol J. J. Abrams új scifisorozata (mely a készítők szerint inkább afféle modern X-akták lesz, mintsem Lost), s mindkettő premierjét már most is meglehetősen nagy felhajtás övezi - Amerikában.


A Fox csatorna, hogy ezt a felhajtást még magasabb fordulatszámra tekerje, úgy döntött, hogy a Fringe és Terminator: The Sarah Connor Chronicles évadpremierjét (előbbi esetében egy dupla részt), a tévéadással párhuzamosan le fogja adni az interneten is, személyre szabottan a főiskolai és egyetemi hallgatók számára. (Az adásokat kizárólag a .edu domaineken lehet majd nézni.)


S, hogy ezt az ajánlatot a csatorna még vonzóbbá tegye, mindkét sorozat nyitánya előtt és után a szériával kapcsolatos különlegességeket (werkfilmeket, készítői interjúkat, klipeket) fog adni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #17
    nagy cucc úgyis letöltik torrentel XD
  • berserk87 #16
    Elírtam Bionic Woman.
  • berserk87 #15
    Idén sok új sorozatot nem néztem. Láttam a Biomechanic woman-t(sz*r volt), Gossip girl(egy fokkal jobb, de ez is sz*r), Moonlight(vámpíros, ez nem volt rossz és akár folytatása még sokkal jobb is lehet), Friday Night Lights(mondjuk ez már a második évadnál tart, de ez se túl régi sorozat és ez se volt rossz), Samantha who(nem jött be), Chuck(akció vígjáték sorozat Josh Schwartz-tól, ez se volt olyan nagy durranás). Idén amiket láttam azok közül a legpozitívabb véleményem a skinsről van, nem vártam túl sokat ettől az angol sorozattól, de elég jó lett.
  • winnie #14
    "olyanból sajnos kevés van:P, azok is csak jók."

    sok van, hidd el.

    " amiknek a nézését nem tudom abbahagyni és már várom a következő részt is. Ilyen kevés van."

    ilyen is sok van. hidd el. heti 3-5 új sorozat indul, azt éves szinten nem is érdemes számolni, s ezekből te mennyit nézel?

    mondom, csak jól kell választani.
  • berserk87 #13
    Azokat hívom nagyon jó sorozatnak, amiknek a nézését nem tudom abbahagyni és már várom a következő részt is. Ilyen kevés van.
  • berserk87 #12
    Megnéztem néhány előzetest a 2 évadból és nem hoztak lázba.
    Nem azt írtam, hogy azok nagyon jó sorozatok amiket felsoroltam, csak azt hogy akciósorozat kategóriban sokkal jobbak, ezért is írtam azt hogy nincs túl sok igazán jó sorozat.Amiket írtál(bár párat nem láttam közülük) sem azok a hihetetlenül jó sorozatok, olyanból sajnos kevés van:P, azok is csak jók.
  • winnie #11
    az a durva, hogy csak nyár van, még a nagyok el sem indultak, de itt az in plain sight, a middleman, a burn notice, a monk, a psych, a law and order: ci, generation kill, flashpoint, cleaner - sőt, magyar tévén megy ugye a skins is. (plusz én ledaráltam a damages-t)

    jövő héten meg jön már a shield, meg az it's alaways sunny in philadeplhia, az entourage, nem is sorolom, mert visszazuhanok mély depresszióba:)
  • winnie #10
    "Tény hogy nem túl sok igazán jó sorozat van(sajnos)"

    ??? wha? akkor miért nincs időm a felére sem, hogy nézzem? nem azt akartad írni, hogy te általában rossz sorozatokat nézel?:)) (úgy hogy az ilyen jerichot, heroes, day break-féléket 2-3 rész után lelőttem, bár a heroes 3x01 érdekesnek tánik, az nézős lesz)

    rengeteg, túl sok jó sorozat is van, max nem nézed őket. (ez a titok nyitja, jól kell választani. én sajnos minden sz**rba belekezdek és rostálnom kell, de más megteheti, hogy csak az igazán jókat nézze.)

    nézd meg a sarah connor chronicles 2. szzeonjának az előzetesét (bármelyiket, durvák), hátha te is jobb belátásra térsz, mint én a heroes esetében és a gyenge kezdet után adsz még egy esélyt.
  • berserk87 #9
    Tény hogy nem túl sok igazán jó sorozat van(sajnos), de azért tudok kapásból mondani párat amivel fel se veheti a versenyt a Sarah Connor Chronicles pl.:Róma, elit alakulat, Dexter, Heroes, 24, Lost, Maffiózók, Day break, Jericho.
    Az első két része teljesen röhejes volt. Az időutazás teljesen értelmetlen volt, először telejesen normálisnak(embernek) tűnt a 2 teminátor, de miután kiderült kik is ők valójában, elkezdtek búgó hangot kiadni, gépszerűen forgatni a fejüket,:DD meg a csajszi szinte elfelejtett beszélni. Azt hittem, hogy csak az első részt rontották el, ezért megnéztem a másodikat is, de az ugyanolyan f*s volt. Szerintem az az ötletszegénységüket mutatja, hogy az alaptörténet nem változott semmit se a T2 óta(küldenek a jövőből egy jó terminátort meg egy gonoszat). Ezért nálam 10/2 az értékelése ennek, ilyen idgesítően pocsék sorozatot rég nem láttam. Remélem, hogy valamelyest fejlődtek a sorozat 2. része óta, de őszintén megvalva kétlem. Mindjárt megnézem, hogy nem Uwe Boll rendezte-e :DDD
  • Szolnokboy1 #8
    jaja :)