• winnie
    #54
    ehh, hamar nyomtam.

    "máról holnapra befejeznék a lostot és a heroes ott ahol van, nézted a nagy semmiért!"

    te azért nézted. én nem. (anyám, mennyi sorozat van. amit idő előtt lelőttek és mégis kötelező vételnek számítanak. mennyi..., sőt, talán alig van a legjobbak közül olyan, ami nem idő előtt lett vége.)

    de pont erre céloztam, köszönöm. ha ezentúl nem nézek több lostot (heroes, azt még nézi valaki?:), akkor én nem megyek dunának. te valamiért igen. nekem az igényemet az a heti 45 perc elégíti ki, amiből volt már vagy 80, azt senki veszi el, minden idők 10 általam ismert legjobb sorozatában már 1 évad után benne volt, most is ott van. nekem ez számít, az, hogy újra tudom nézni.

    neked meg az számít, hogy megtudd, mi a vége? ahhot nem kell a következő 34 részt megnézned. valaki majd elmeséli 2010 májusában, amikor vége lesz. 5 perc alatt. csettintesz egyet és felejtesz. nehogymár végigszenvedd azt a 34*40 percet.

    várj, befejezem a röhögést.

    oké. folytatom.

    "nem tudnád ideadni a heroes utolsó részét nagyon kíváncsi vagyok rá, köszi előre is!"

    hogy tudnám odaadni, te süsü:) még nem írták meg. (a sorozatot még most is forgatják és nyilván jövőre is lesz) de nem nagy vaszisztdasz: megmentik a világot, és feltűnik valami új fenyegetés, nagyjából minden fejezet vége ez. Az 1.-nél is, a 2.-nál is.

    (vagy, ha totál be akarják fejezni: mindenki meghal, vagy mindenki képesség nélküli lesz a végén, vagy jön az apokalipszis, mindegy. ha téged ez érdekelt, akkor nem is kell továbbnézned. (ez szerintem annyira nem érdekes, inkább számít az a heti 40 perc borzongás, amivel egyre többet megtudsz a sztoriból.

    ""...egy sorozatot nem lehet lezárni..." itt meg csak annyi, de okos vagy!"

    de ha egyszer nem lehet lezárni. amikor vége lett a dallas-nak, akkor éltek tovább ewingék, nem?

    "csinálják végig az évadot ott zárják le a sztorit és kész."

    most komoly, hogy a terminátor sorozatnál írod ezt? még, ha le is zárják, akkor is bármi jöhet a lezárás után. szétkapták a skynetet. vége. te elégedetten hátradőlsz, bundy-módra a nadrágodba nyúlsz - de azt nem tudhatod, hogy nem-e jön még valaki a jövőből, stb. időutazós sorozatról beszélünk, bármi, bármikor anullálható. meg aztán, bár nem egy sztori, de ott a film, ott vannak a könyvek, stb.