• kakateve
    #57
    Szerintem már nagyon gáz ami itt megy. Meg durva is. Azok akik szeretik a sorozatot meg dühöngenek és még a maradék kedvük is elmegy, mert fikázni ezerrel. Kit zavar, hogy van a sorozat? Leülsz, nem tetszik, nézel mást. Ennyi. Nekem meg a Halálosztó regények nem tetszenek. És? Nem mondom, hogy sz*r, mert más szereti. Nekem nem felelt meg, ennyi. Másrészt tudtommal leadják a maradék részt döntést meg nem hoztak.

    az író sztrájk után újraindított sorozatok mindegyike közönséget vesztett"

    feltűnik és ezért kell lelőni őket - de a példa irreleváns, hiszen a terminátor nem a sztrájk után újraindított sorozat, hanem éppen a sztrájk alatt indított, így nem volt semmilyen vetélytársa amikor ment.

    És akkor miért kéne lelőni? A FOX nem látta előre, hogy ha versenytárs lesz, akkor lehet gyengébben teljesíthet??? PB is mióta vergődik már. Szerettem, de meddig? Meddig menekülnek még? Ha a PB szereplői menekülhetnek négy évig akkor ennyi erővel a TSSC. TSSC-re fogni a PB alacsony nézettségét meg egyenesen röhej. Ez már a sokadik cancel lenne amit a FOX csinál, ha megadja a kegyelemdöfést akkor ...