Szekeres Viktor

Dr. House szerdától ismét rendel a TV2-n

Amerika második legnézettebb sorozata sokak meglepetésére idehaza is sláger lett tavaly nyáron, így a várva várt második évad végre bemutatásra kerülhet.

Nem mindennapi sorozat a Doktor House. Ritka, hogy ilyen sikertörténet legyen egy szimpla, részenkénti sztorikra építő sorozat abban a világban, ahol a Lost, a Szökés és a Hősök által uralt folytatásos drámák vonzzák a legtöbb rajongót. Hogy mi a siker titka, miért lehet egy orvosi sorozat ekkora durranás? Nem tudni pontosan, de az biztos, hogy az epizódok azonos szerkezeti felépítése mintegy biztonságot nyújt a nézőknek, hiszen minden részben azt kaphatják, amit elvárnak és természetesen kapnak egy igazi antihős főszereplőt, aki olyan, akár egy pokróc.

Klikk ide!

Dr. Gregory House nem jópofizik, nem kvaterkázik a betegekkel - sőt próbálja minél messzebb elkerülni őket és csak a betegségre összpontosít. Ha véletlenül mégis konfliktusba keveredik a pácienssel vagy csapatának valamelyik tagjával, akkor a szópárbajban résztvevő másikat biztosan kiosztja. A House-féle legendás beszólások, csipkelődések és szivatások, valamint a doki igazán nem mindennapi módszerei számítanak a sorozat legfőbb vonzerejének.

Az Amerikában a harmadik évad minden eddigi House-szezon sikerét felülmúlja, úgy tűnik a készítők pozitív irányban változtattak a sorozaton. Idehaza a 2. évad március 21-én, egy órával hamarabb indul a tavaly nyáron megszokottnál, vagyis immáron nem csak kiegészítő, helykitöltő műsor lesz a House, hanem igazi húzósorozattá kívánják tenni - persze, ha az éppen aktuális RTL-es ellenfél, a Született feleségeket is simán lenyomó Miami helyszínelők is úgy akarják.

Klikk ide!

Szomorú aktualitás a sorozat premierje előtt, hogy a Dr. House-t szinkronizáló színész, Szakácsi Sándor a napokban hunyt el, így a csatornának mindenféleképpen meg kell idővel lépnie a rajongók többségét általában kiakasztó szinkronhang-váltást, remélhetőleg ezt sikerrel teszik meg. Egy biztos, hogy az előzetesek alapján a második évadot vagy annak egy részét továbbra is Szakácsi Sándor hangjával fogjuk hallani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doktor House #34
    Szerintem a dr.house nagyon király film.
  • Bandee #33
    http://drhouseworld.altervista.org/foto/jennifermorrison.htm

    nJoy
  • Iceman2007 #32
    Kemény szövege van az tuti!
  • Mincsi #31
    mindenki megakadt a lenti képnél, de hogy néz ki a fenti képen?
    fekete haj? :o
  • Bubbax #30
    Doktor Ház mikor fog prücskölni valakivel?
  • ffxi #29
    Sztem is be kéne vezetni :)
  • winnie #28
    nem
  • Atisz #27
    Akkor a CSI most az Amerikában legnézettebb sorozat?
  • sathinel #26
    Ez a boncrucija a cicának? :DDD
  • winnie #25
    ő, csak már nem volt olyan egészséges, mint az első évadban...