SG.hu

Vodafone Tripla tarifacsomag május 5-től

2006. május 5-től új tarifacsomaggal jelentkezik a Vodafone. A Vodafone Tripla havidíjas előfizetéssel 1000 percet beszélhetnek a Vodafone ügyfelek este, illetve hétvégén hálózaton belülre és vezetékes telefonhálózatba, és 100 db nem emelt díjas SMS-üzenetet küldhetnek bármely belföldi hálózatba.

A tarifa havi díja 3246 Ft, a fel nem használt percek és SMS-üzenetek a következő hónapra nem vihetők át. A hívások számlázása egy perces egységekben történik. A havidíjas előfizetést kizárólag 2006. május 5-e és július 31-e között lehet igényelni.

A Vodafone Tripla egyszerre három opciót foglal magába:
- Esti opció, mely 1000 perc lebeszélhetőséget tartalmaz hálózaton belülre és belföldi vezetékes telefonhálózatba, munkanapokon este 21 órától reggel 7 óráig.
- Hétvégi opció, mely 1000 perc lebeszélhetőséget tartalmaz hálózaton belülre és belföldi vezetékes telefonhálózatba, hétvégén 0-24 óráig.
- SMS 100 opció, mellyel 100 darab nem emelt díjas SMS küldhető bármely belföldi hálózatba.

A fel nem használt percek és SMS-üzenetek a következő számlázási időszakra nem vihetők át. A tarifacsomagban szereplő lebeszélhető percek és szöveges üzenetek után a Vodafone Tripla alapdíja szerinti áron számláz a szolgáltató. A hálózaton belüli hívások percdíja 18,9 Ft, míg a vezetékes hálózatba irányuló hívások percdíja 28,8 Ft.

Más mobilhálózatba egységesen 28,8 Ft-ért lehet hívást indítani a tarifacsomaggal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • klastrom #2
    Csak új előfizetés esetén csak ezt basszák odaírni...
  • klastrom #1
    Ez most akkor jó nekünk ??