SG.hu

Vezeték nélküli LCD televízió az LG-től

Az LG Electronics bemutatta első vezeték nélküli 15" LCD televízióját. A társaság a 15LW1R típusjelzésű készülékkel lép be a vezeték nélküli elektronikai berendezések piacára.

Az LG mérnökeinek elsődleges célja az volt, hogy az új készülék a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a felhasználóknak: televíziózás közben nem kell törődniük a hagyományos vezetékek által megszabott határokkal. A gyártó szerint az új televízió forradalmasítja a "televíziós szoba" fogalmát: mostantól a lakás bármely helyisége TV-szobává alakítható. Az összesen 4 kilogramm súlyú formatervezett LCD TV kiváló képminőséget biztosít (felbontás:1024x768, fényerő: 450cd/m2) az adókészülék 35 méteres körzetén belül. A belső, újratölthető akkumulátor 3 óra működési időt biztosít.


Az LG új vezeték nélküli LCD televíziója monitorként is használható. A készülék alkalmas multimédia tartalmak (jpeg, mpeg fájlok) megjelenítésére. Az adókészülék segítségével a fájlok vezeték nélkül továbbíthatók. A vezeték nélküli monitor-funkció egyedül az vállalat készülékénél áll rendelkezésre, megkülönböztetve a 15LW15 típusú LCD televíziót a versenytársak hasonló termékeitől. A cég várakozásai szerint a televízió komoly népszerűségnek örvend majd az észak-amerikai, európai és ázsiai piacokon is, komoly részesedést szerezve a vezeték nélküli elektronikai termékek szegmensében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Epikurosz #6
    Ezeknek a wifi monitoroknak felragyog a napja hamarosan. Ugyanis a VGA kábel eléggé zavaró kezdett lenni. A tápkábel akár maradhat is.
  • atlagember #5
    Én nem hinném, hogy vezetéknélküli. A múltkor is vettem egy vezetéknélküli hálózati kütyüt, szétszedtem, aztán tele volt vezetékkel.
    Jól becsaptak.
  • OliApa #4
    Jaja.
  • Punker #3
    "A belső, újratölthető akkumulátor 3 óra működési időt biztosít." ez nem jelenti azt hogy mindig aksi-ról kell nézzni, a dugót csak akkor húzod ki ha villogni akarsz a TV-vel pl 1 csajnak :)
  • Dinosaur #2
    Mér a Titanic-ot pont megtudod nézni.
  • PyRex #1
    3 óra működés? LoL....