SG.hu

Új LCD-monitorok a Fujitsu Siemens Computerstől

Már Magyarországon is beszerezhető a Fujitsu Siemens Computers két legújabb LCD monitor családja, melyeket kifejezetten a professzionális felhasználók sokrétű igényeinek kielégítésére terveztek.

A vállalat legfrissebben bemutatott új monitorcsaládjait a 2003-as "iF design" versenyen is díjnyertes SCENIC PC sorozathoz illő ezüst-fekete szín-, és ergonómikus formavilág teszi egyedülállóvá. A monitorok 15, 17 és 19 inch-es változatban kaphatók, felbontásuk - mérettől függően - 1024 x 768 képponttól 1280 x 1024 képpontig terjed. Az új monitorok kezelése a Németországban kifejlesztett, hat nyelven használható, logikus felépítésű OSD menürendszernek köszönhetően különösen egyszerűvé vált. A Fujitsu Siemens Computers új LCD monitorainak tervezésekor azt a célt tartotta szem előtt, hogy a felhasználók számára végre lehetőség nyíljon egy minden eddiginél esztétikusabb irodai környezet kialakítására, miközben a legmodernebb technológiára épülő eszközöket használják.


A monitor család alapmodelljei (Basic Line: B15-1 és B17-1) azok számára is igen kedvező alternatívát jelentenek, akik alacsony anyagi ráfordítás mellett szeretnének kiváló minőségű, és esztétikus formavilágú irodai berendezésekhez jutni. Ebben a kategóriában a felhasználók 15 és 17 inch-es képátlójú monitorok közül választhatnak. A prémium család (Premium Line: P15-1, P17-1, P19-1) modelljei a legkomolyabb követelményeket is kielégítő, 15, 17 és 19 inch-es méretekben is megvásárolhatóak. Az új monitorokat ergonómiai szempontból is különösen vonzóvá teszi az állítható lábazat, és a 90 fokos elforgathatóság (portrait formátum).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!