SG.hu

Kezelőgombok nélküli monitor a Samsungtól

Már Magyarországon is kapható a SyncMaster 173P típusú monitor.

A MagicTune beállítási rendszert alkalmazó monitor a Samsung újdonsága, amely egyetlen kezelőgombbal sem rendelkezik (a ki- illetve bekapcsoló gombot leszámítva), a szín, a geometria és minden más monitortulajdonság egy speciális szoftver segítségével, közvetlenül a számítógépről vezérelhető. A 17"-es TFT-LCD monitor felbontása 1280*1024, kontrasztaránya 700:1.
A monitor MagicBright funkcióval is rendelkezik, amelynek segítségével mindig az optimális fényerő és színprofil állítható be. Így például egy játékprogram futtatásakor, munka közben vagy filmek nézésekor, más-más (gyárilag optimalizált) fényerő és színvilág tárul a szemünk elé.

Az új SyncMaster a MagicStand funkciójának köszönhetően 360 fokban forgatható, illetve 90 fokban dönthető. Így szinte bármilyen szögből nézhető a képernyő. Márciusban a német Industrie Forum Design is elismerte a Samsung Electronics kitűnő tervező munkáját. Az élvonalbeli Samsung termék e hónapban iF Design Awards díjazott, és már Magyarországon is kapható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlackRose #7
    Miert, olyan mint egy Cadillac :) Chrome Rulez!
  • BlackRose #6
    Majd az EU megbunteti oket, mert a konkurens gombgyarak megmaradasa megkerdojelezik, sot ha a tobbiek is atallnak az uj "look mom no button" technologiara, akkor nagy bajban lehet a "gombipar" :) Jo cucc, a 700:1 nagyon tetszik, csak 19" lenne 1600x1200 al vagy meg jobb 1920x1200 -al akkor...
  • Eiki #3
    Ez a monitor egyszerűen szép :)