Berta Sándor

Bosszúállás chatszobákon keresztül

Egy amerikai nő úgy állt bosszút barátnőjén, hogy chatszobákban szexuális szolgáltatásokat kínált fel férfiaknak, és utána az ő nevét és telefonszámát adta meg az érdeklödőknek.

Az interneten különösen könnyen belebújhat bárki egy másik létező vagy kitalált személy bőrébe. Amíg ez csak játék vagy puszta szórakozás, addig ezzel nincs is semmi baj, ám, amikor már komolyra fordul a dolog és valódi bűncselekmények elkövetésére nyílik így mód, az már teljesen más lapra tartozik. Így történt ez az alábbi esetben is. Egy Pennsylvania szövetségi államból, Normalville városából származó 29 éves amerikai nő különös módon állt bosszút barátnőjén. Indoklása szerint azért tett így, mert a hölgy többet nem akart vele szóba állni.

A 29 éves nő cocaine_kitty2003 néven ment fel a Yahoo internetes portál chatszobáiba és ott szexuális szolgáltatásokat kínált fel férfiaknak. Azoknak a férfiaknak, akik hajlandóak voltak vele lefeküdni, elárult egy címet és egy telefonszámot, ám azt a férfiak mindegyikének a lelkére kötötte, hogy akkor is feküdjenek le az illetővel, ha tiltakozna, védekezne és ellenállna a közeledési kísérletüknek. A nő, mint utólag kiderült, egy egykori barátnőjének a bizalmas adatait adta így ki.

A mit sem sejtő áldozatot rövid idő alatt kereken ötven férfi hívta fel és különböző obszcén szavakkal, illetve szövegekkel illették. Ráadásul a férfiak közül kettő még ahhoz is vette magának a bátorságot, hogy a lakásán felkeressék a szerencsétlen nőt. Az 58 éves hölgy végül megelégelte a zaklatásokat és a telefonokat és feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók hamarosan kiderítették, hogy ki lapul a cocaine_kitty2003 nick mögött.

A 29 éves nőt őrizetbe vették, majd ezután beismerő vallomást tett. A vád ellene azonban nemcsak identitáslopás volt, hanem többek között nemi erőszakra való felbujtás is. Az ítélethozatalra még néhány hetet várni kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zro #8
    Ott néhány hét alatt meghozzák az ítéletet, nálunk vajon hány évig ülne előzetesben mire ítélet születne...
  • Alfa Of NS #7
    Hangon azert hallatszik vmi. Masreszt ketten meg is latogattak. Bar azt nem tudjuk mi tortent :) Meg cseten arra biztatta az embereket, ha ellenkezik se hatraljanak, de hat 58eves nonel ... na mind1.
  • skydrake #6
    Hihi,
    Ezt a csetet ismeritek? VisualChat.hu

    Grafikus, Nem kell hozza semmi plugin, Megy tuzfal mogott is munkahelyeken.
  • Noffir #5
    Identitáslopás. De szép szó.
    Hány embert perelhetnék én is be ezzel a váddal? Egyszerű módja a haragosok csökkentésének :-)
  • Cat #4
    telefonban nem tudhatják hogy 58...
  • Alfa Of NS #3
    1. peldat kell statualni a non.
    2. az az 58 tenyleg gyanus, vagy eleg sok iganytelen ember el a Foldon :)
  • AnuluWork #2
    58? Nem inkább 28?
  • Freddy TNT #1
    hő ! Újfajta bűncselekmény ? Vagy hívjam cyberbűmőzésnek? Egyáltalán annak lehet nevezni ?