SG.hu

Elkészült a magyar nyelvű Windows XP SP2

Gyártásra kész állapotba került a magyar Windows XP SP2. A szervizcsomag egy hét múlva letölthetõ lesz az internetrõl, és október végétõl CD formában ingyenesen megrendelhetõ a Microsoft weboldaláról.

A Microsoft a Windows XP Service Pack 2 augusztus 6-i bejelentésével egy idõben megkezdte a különbözõ nyelvekre való honosítást, melynek köszönhetõen a javító csomag összesen 25 nyelven lesz elérhetõ. A Microsoft Magyarország bejelentette, hogy a Windows XP Service Pack 2 magyar nyelvû verziója mai napon, azaz 2004. szeptember 10-én gyártásra kész állapotba került. Az ígérteknek megfelelõen szeptember elejére elkészült magyar változat körülbelül egy hét múlva válik elérhetõvé a http://download.microsoft.com weboldalon vagy a Windows XP automatikus frissítés-szolgáltatásán keresztül.

A már Windows XP rendszert használók úgy tudnak a legegyszerûbben hozzájutni a magyar nyelvû változathoz, hogy bekapcsolják a Windows XP Automatikus frissítés funkcióját. Ebben az esetben automatikusan letöltõdnek a Windows XP legújabb biztonsági frissítései, ezzel együtt az SP2 is. Ezen felül ekkor egy új telepítõ-szoftverhez is hozzá lehet jutni, amellyel optimalizálható az SP2 és a Windows XP jövõbeli frissítéseinek letöltése. A szervizcsomag ingyenes CD változatban is elérhetõ lesz, október végén juthatnak hozzá a felhasználók.

A Windows XP Service Pack 2 csomagot kifejezetten azzal a céllal tervezte a Microsoft, hogy megelõzõ jelleggel védje az operációs rendszert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dzsega #42
    HELP!!!
    windows xp ben az mmc-vel a klienseket nézegettük és véletlenül le lett tiltva a rendszergazdai fiók. most meg nem tudunk belépni rendszergazda jelszóval. az kéne megcsinálni hogy egy nem rendszergazda felhasználóval rendszergazdai ténykedéseket is el tudja végezni, és vissza tudjam állítani a rendszergazdát.
    előre is kösz.
  • Gear #41
    Te meg beszélsz itt ökörségeket.
  • Dzsini #40
    WMP10 nem része a service pack 2-nek, külön lehet felpakolni annak, aki igényli.

    az itnegráláshoz meg ott van az én leírásom is, ott screenshotokkal végig van magyarázva, hogy hogy kell és mit leszedni az eredeti cd-ről, hogy visszaírva bebootoljon.
  • Mr Manson #39
    ???
  • Cyrus1984 #38
    SP-k suxx. tilos felrakni. rosszabb lesz töle a rendszer. én stabilan hagyom a sima winxp-t és érdekes a nagy virusok soha nem találnak meg és no firewall. firewall is suxx
  • Mr Manson #37
    Ez nem kellett volna hogy benne legyen: ?
    Windows Media Player 10 magyar
  • Mr Manson #36
    De bonyolult, itt -s /X meg ilyeneket ir...mikor
    SP2neve.exe /integrate:HOVA (pl. sp2hun.exe /integrate:c:\winxp)
    ennyi!
    CDIRÁS - kész
  • Piscator #35
    Jaj, ez az oldal de lúzer...
    mniden mondatban halmozott írásjelek, hogy húh, hogy jaj, de vigyáz!!!!!!!!!!!!!! !!!!! meg hogy kell kódot lopni.
    ..amúgy elején én is próbáltam azt a szovjet programot hazsnálni, de magas volt nekem a szisztémája.
    De azért kösz az ajánlatot, de msot már tényleg kiváncsi vagyok, lesznek e új kizárások, s erre törések a második szoft pakolgatáshoz!
  • Piscator #34
    Még egy integrált spzés téma-oldal:Számítógép.hu alias magyarázat
  • Mr Manson #33
    Vajon miért nem bootol a cdm?
    Pedig mint a féma szerint csinaltam!