ZAX

Mégis lesz többjátékos mód a Star Trek Bridge Commanderben

A Star Trek Bridge Commanderben szövetségi, cardassian, klingon és romulan csatahajók kapitányaként szállhatunk majd ringbe a legújabb hír szerint akár egymás ellen is. A Gamespy szerverein négy, míg hálózatban nyolc játékos küzdhet majd egyszerre az ötfajta multiplayer mód valamelyikében, ezek:

Deathmatch - A szokásos mindenki-mindenki ellen öldöklés. A játékosoknak az idő- vagy fraghatáron belül minél több idegen hajót kell leszedniük, végül a legmagasabb pontszámú nyer közülük.

Team Deathmatch -- Ebben a módban két csapat küzd egymás ellen, egyébiránt itt is az adott időn vagy fraglimiten belül több pontot szerző fél nyer.

Federation vs. non-Federation - Speciális Team DM-nek tekinthető, az egyik csapat Sovereign, Galaxy Akira és Ambassador osztályú hajói a másik oldal romulan, klingon és cardassian gyártmányú, azonos kategóriájú gépeivel csapnak össze.

Starbase Attack/Defend Mód - A játékosoknak bizonyos ideig meg kell védeniük csillagbázisukat a támadó csapat hajóitól.

Turkey Shoot - Egy érdekes mód a pulykavadászat, amelyben az adott idő alatt a lehető legtöbb, számítógép által irányított űrhajót kell leszedni.

Az űrszimulátor egyébként nemsokára, ősszel jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StarFist #2
    És mikor lesz egy jó topik ahol a lézengő Trekkerek összejönnek dumálni?