Spencer

Június 27-én indul az Anarchy Online

Miközben a Funcom gőzerővel dolgozik az Anarchy Online-on megújították a játék weboldalát. Az új kikötő áttervezett interfésszel és könnyen kezelhető fórummal várja a látogatókat. Érdekesség az új interaktív térkép, melyen nyomon követhető, hogy mely területet ki birtokolja az univerzumban.

A Funcom hivatalosan is bejelentette, hogy a szolgáltatás indítási időpontja 2001. június 27.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A programban a távoli jövő egyik bolygólyán élünk. A planétát egy katonai szervezet uralja, mellyel szemben lázadó csoportok veszik fel a harcot. A játékosoknak el kell dönteniük, hogy melyik oldalon kívánnak részt venni az idővel fokozatosan bonyolódó cselekményben.

Klikk ide!

Az AO világa egy kifinomult online birodalom, ahol egyszerre több ezer játékos játszhat. Akár egyedül, akár csoportokba verődve, a cél, hogy megállják a helyüket. A részletesen kidolgozott online világban élnek madarak, állatok, szörnyek, de kalandjaink során óceánokkal, erdőkkel, sivatagokkal, városokkal is találkozhatunk. A környezet állandóan változik: reggel a nap felkel, éjszaka lenyugszik. Az eső időnként elered, esetleg nagy vihar támad, halálos villámokkal. A sivatagban homokviharok nehezítik a játékos dolgát.

A játékosokat reprezentáló karakterek mindegyike különbözik. A karaktereket meghatározó tulajdonságok variációs lehetőségei végtelenek. A bőrszíntől kezdve a zsírpárnák elhelyezkedésén keresztül a tetoválásokig mindent szabadon határozhatunk meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A készítők szerint a program legfontosabb tényezője a szociális rész. Az univerzumhoz a világ minden részéről csatlakoznak, akikkel természetesen beszélgethetünk is a chat szolgáltatáson, vagy a grafikus animációkon keresztül.

Rubi-Ka lakosaként három választási lehetőséged van: együttműködsz az uralkodókkal, vagy a felkelő klánok szövetségese leszel, és megpróbálod legyőzni az ellenséget, vagy egyszerű civilként éled az életed, és várod, hogy a sors rendelkezzen feletted.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • illpetee #5
    helló.. rubikka 2-n keresek embereket orgba!! msnem: [email protected]
    Skype: petipunk vagy punkpeti nem emlékszem::)
  • azirafael #4
    Be akartam valamit írni de inkább mégse..
  • [Jakuza] #3
    Huha.
    Nem kestetek meg egy kicsit ? :P
  • Klixon #2
    Üdv mindenkinek!

    Örömmel jelenthetem be új Anarchy-online org
    alakult. A Hun syndicate! (Rubika-1)
    A játékban keressétek az Advisorokat!
    Crowhun, Teutatas, Klixon a chat abalkba írjátok
    /tell (az Advisor neve)

    Http://hunsyndicate.inf.hu

    Várunk mindenkit sok szerettel!
  • M@uL #1
    Felettébb ígéretesnek tűnik a számomra, de milyen lehet a gépigénye?