Ötvös Tibor

COVID az Assassin's Creed: Valhalla világában

A Ubisoft reagálta le a leggyorsabban a koronavírus járványt és tette bele az Assassin's Creed új részébe.

A koronavírus a mindennapjaink részévé vált és erre már a kiadók is kénytelenek reagálni. A Ubisoft lett az első, aki az Assassin's Creed: Valhalla világába is beemelte ezt a kórt. De persze nem egy viking fertőzi tele majd az egész térképet, hanem a modern kori szekvenciákban találunk majd utalást a járványra.

Bár a rajongók már nem érdeklődnek ezen modern jelenetek iránt, de a fejlesztők ezt egy összekötő kapocsként használják. A Valhallában is másodrangú szerepet kap majd Layla, aki az Animuson keresztül irányítja Eivort. A COVID pedig egy e-mailben jelenik meg, mikor Ramy Hassan egyik levelében hősünk egészsége miatt aggódik, de megnyugtatjuk, hogy nem vagyunk Covid fertőzöttek. A játék holnap jelenik meg a Microsoft konzoljaira és PC-re, majd 19-én jön a PS5 verzió.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #3
    +1

    sajnos lassan az lesz, ha az ember a mai valóságot/propagandát stb akarja kikapcsolódni, akkor kénytelen régi játékokat elővenni.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.11.15. 08:52:29
  • wraithLord #2
    "...és erre már a kiadók is kénytelenek reagálni."

    Ja, feltétlenül muszáj még a szórakozásba is belekeverni a járványt. :D Véletlenül sem azért művel ilyesmiket az ember, hogy egy picit kikapcsolja a valóságot (többek között).

    Majd a járvány után érdekes lesz, most szerintem nem az, csak mindenhol jelenlévő nyűg.
    A II. Vh-s játékok is most érdekesek, nem hinném, hogy '40 körül bárki is akart volna CoD-ban németekre lövöldözni. Vagy a pestisjárvány idején Plague Managerrel játszani.