Ötvös Tibor

Új videót kapott az Assassin's Creed: Valhalla

Egy reklám képében bukkant fel ismét az Assassin's Creed: Valhalla.

A következő generáció egyik első sikere lehet az Assassin's Creed: Valhalla mely szerencsére ismét visszahozza a megszokott "egy-szúrásos gyilkosság" rendszerét. A premier előtt még érkezett egy tévés reklám a játékhoz, mely ismét igen hatásos lett. Érdemes megnézni és felkészülni a viking horda irányítására.

A sztorit tekintve az Eivor klán vezetőjeként jutunk el Anglia partjaira, mely éppen legsötétebb óráit éli a kilencedik században. Feladatunk nem csupán a saját életünk kézben tartása, hanem klánunk szükségleteit is ki kell elégíteni. A játék elején ismét választhatunk, hogy női vagy férfi karaktert akarunk irányítani és őt teljesen testre szabhatjuk. A külsőt tekintve a kinézeten felül a tetoválásokat is mi választhatjuk ki, de még a vezérhajónk kinézetét is megszabhatjuk. Illetve menet közben még a nemünket is válthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsozso29 #1
    Júj nagyon jó! A Cyberpunkot visszamondtam meg is jött a pénz, ez legalább megjelenik még az idén, úgy hogy meg is vettem, a másikat meg letötöm ingyen majd 2077-be ha ilyen idióták.