Ötvös Tibor

Két sztori-DLC-t is kap az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed: Valhalla Season Pass-ában két sztori DLC is lesz.

A Ubisoft bejelentette, hogy milyen darabokkal készül az Assassin's Creed: Valhalla Season Pass-ra. A leleplezés alapján két sztori DLC-t is kapunk, melyek mindenképpen érdekesnek tűnnek. A Wrath of the Druids berkeiben egy misztikus druida-csoportot kell megtalálnunk a mai Írország területén. Ez 2021 tavaszán jön. A The Siege of Paris a nyáron érkezik és ebben a viking történelem legvéresebb csatáját élhetjük át.

A sztorit tekintve az Eivor klán vezetőjeként jutunk el Anglia partjaira, mely éppen legsötétebb óráit éli a kilencedik században. Feladatunk nem csupán a saját életünk kézben tartása, hanem klánunk szükségleteit is ki kell elégíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • takysoft #2
  Egyrészt hadd védjem meg, másrészt hadd sarazzam kicsit a kiadót.

  Először is, játszottál te az Odyssey-vel? Az a játék volt a LEGNAGYOBB, amivel valaha játszottam. Mármint nem legjobb, de egyértelműen hatalmas benne a pálya. Mármár túl hatalmas. Sokan otthagyták, mert annyira nagy :D
  És tartalmas is. Nem annyira érdekes a tartalom, mint egy Witcher-ben pl. De azért nem is túl repetitív baromságok. Korrekt játéktartalom.
  Bőven több, mint amennyi más játékokban van, és meg is éri a pénzt.

  Erre jött rá még néhány DLC. És a DLC-t az AC esetén ne úgy értsd, hogy egy délutános dolog. Napokat lehet ülni rajta, komolyan.
  Lecsekkoltam a Steam-et, és egyetlen végigjátszás alatt 207 órát sikerült beletenni, PEDIG még cheateltem is egy picikét...

  Na ezt félretéve azért a Ubisoft még mindig egy pénzsóvár cég, ami erősen profitra megy rá. Szóval nem mondom, hogy nem férne bele mindez az alapjáték árába. Ezt nem az én tisztem eldönteni.

  De azért komoly munkákat tesznek le az asztalra. Hidd el, ezzel SOKKAL több melójuk volt, mint az EA-nek az aktuális fifával :D

  Mindenképp meg is fogom venni az AC: Valhallát is, mégpedig a Gold kiadást DLC-kkel együtt!

  Amint megjelentik Steam-en is... (amire legalább egy évig nem számítok :D)
 • GSAgent89 #1
  ha még ki se jött a játék akkor ezt a két dlc-t mi a f.szért nem lehetne beleépíteni a játékba?
  jó tudom marketing meg eladások stb... de most komolyan mi a f.szért nem?