Castellum

A Spells of Gold fejlesztés alatt, első képek

Megkaptuk az első részleteket és képeket a Jonquil Software következő RGP játékából, a Spells of Gold-ból.

A Spells of Gold egy RGP játék, ahol az arany uralja azt a fantasy világot, melyet emberek, elfek, dwarfok, zombik és más lények népesítenek be. A játék univerzuma számos különálló világot tartalmaz, mindegyiknek külön kormánya van, amely elszigetelt gazdaságot és politikai rendszert jelez. A Hős képes arra, hogy egyik világból a másikba utazzon egy speciális űrkapu, a Portal segítségével. Fő tevékenysége a kereskedelem, ez az áru megvételét jelenti egy városban, majd eladását vagy elcserélését egy másikban. Ezen okból a Hős egy speciális tárgyat hord magánál - Monroke mágikus zsákját. Ennek köszönhetően könnyedén képes hatalmas mennyiségű árut szállítani.

Klikk ide!   Klikk ide!

A játékban egy csomó kemény és veszélyes utazást kell elvállalni, mielőtt a Hős megtalálja a legkifizetődőbb utakat és jelentős profitra tesz szert. Az útja során rablókkal és banditákkal, varázslókkal és élőhalottakkal, adószedőkkel és irigy versenytársakkal, bérgyilkosokkal és vándorló harcosokkal fog találkozni. Könnyen elfogadhatjuk, hogy minden egyes találkozás lehet kemény és békés. Hogy magabiztos legyen a váratlan balesetek és kalandok során, a Hős több lehetőség közül választhat: képezheti és mestere lehet a harcnak, hogy Warrior-á váljon vagy megszerezhet némi mágikus tudást, és belemerülhet a Titkos Tudományok misztikus és furcsa világába. A választás ellenére rengeteg iskola és tanár vár, készen arra, hogy megtanítson tudására pénz ellenében.

Klikk ide!   Klikk ide!

Miközben a Hős képességeit és állapotát fejleszti, lehetősége lesz, hogy egy Céh-hez csatlakozzon - hatalmas egyesületek, amelyek más előnyök mellett a tagjaikat fejlődésre és a tökéletességre bíztatják. Míg utazik és kereskedik, harcol és tapasztalatokat gyűjt, a Hős fokozatosan megérti az Univerzum lényegét, a világok teremtésének egész történetét.

Főbb jellemzők:

  • Izometrikus grafika 3D-ben animálva és ábrázolva
  • Sok különböző világ és város
  • Kb. 2000 fegyver és páncél
  • Fejlett gazdasági rendszer
  • Nem lineáris történet
  • Alacsony gépigény

    A Spells of Gold-ot a Buka Entertainment adja ki, várható megjelenése 2001 negyedik negyedéve.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • Eye-scream #8
      Jééé ez ilyen régi? :D
      Én most szedtem le...