SG.hu

Magyar cégek a barcelonai Mobil Világkiállításon

Megnéztük mit mutatnak meg magukról a magyar cégek a világnak, mely fejlesztésről gondolják azt, hogy érdemes külföldön is próbálkozni vele.

A GSM mobiltelefon-rendszert támogató cégek szövetsége a napokban rendezi Barcelonában a Mobil Világkiállítást, ezen mintegy 2000 cég vesz részt, melyek valamilyen formában kötődnek a távközléshez, az eszközökhöz vagy a szolgáltatásokhoz. A katalán fővárosban hét magyar társaság standja van jelen, a 3G Multimedia, a BHE Bonn Hungary, a FlexiTon Kft., az ITware Kft., a Kishonti Kft., a Navayo International és a Virgo Systems a TestJockey szolgáltatással. Szereplésüket a magyar állam segítette a HITA (Nemzeti Külgazdasági Hivatal) által.

A cégek közül hat egy helyen van, míg a Navayo egy külön helyet bérelt egymagában, mely nagyobb, mint a többi együttvéve. Előbbiek a nyolc (+1) csarnokból a hetedik közepén, kiváló pozícióban vannak, hatalmas tömeg áramlik körülöttük folyamatosan, de végigjárva a hatalmas területet, sajnos ez az egyetlen pozitívum amit el lehet erről mondani. Negyedkör-alakban elhelyezett standokról van szó, tele prospektusokkal, de semmilyen a figyelmet megragadó látványos installáció nincs.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A 3G Multimédia mobil zenei szolgáltatást fejleszt, vásárlási és szavazási lehetőséggel, illetve eseménynaptárral. A program teljesen arculatra szabható, és beleintegrálható a megrendelő saját fizetési megoldása. A BHE rádiófrekvenciás és mikrohullámú termékeket (jelismétlőket és passzív eszközöket) és szolgáltatásokat fejleszt a mobil operátorok számára. Leírásuk szerint GSM, LTE, FM, VHF és más hullámsávokon működő egységeiket több vezető mobiltársaság használja négy kontinensen. A FlexiTon a mobil és vezetékes szolgáltatók számára fejleszt hálózatmenedzselési megoldásokat, ARIADNE nevű eszközük az infrastruktúra jobb kihasználását segíti.

Az ITware szintén ezen cégeknek készít ügyfélszolgálati és számlázási szoftvereket, illetve mobilos applikációkat, például GPS-alapú autóflotta-kezelő rendszereket. A Kishonti Kft. 3D grafikában utazik, legújabb termékük pedig egy autógyártóknak szánt vezetést támogató és szorakoztató rendszer. A TestJockey pedig egy olyan felhő-alapú platform, amely mobilszoftver fejlesztőket és tesztelőket fog össze, akár valósidejű adatokkal támogatva összekapcsolásukat, segítve a tökéletesebb appok megjelenését.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Navayo standja ugyanebben a csarnokban valamivel távolabb van, egymagában nagyobb, mint a többi együttvéve, ők a HITA-tól függetlenül vannak jelen, anyagukban nem is szerepelnek. A cég hálózati biztonsággal foglalkozik, VoIP csatorna védelemmel, hardveres biztonsági kulccsal, végponti azonosítással. Leírásuk szerint Secbox rendszerük bármely informatikai hálózatba egyszerűen integrálható, VoIP-es Secfone telefonjuk pedig kiváló hangminőséggel rendelkezik. Ők az egyetlenek akik terméket is kiállítottak, illetve saját tárgyalórészleget alakítottak ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Quno Jedi #1
    hol vannak a boothbabe-ek??? mijezkérem???