Szekeres Viktor

Nagy durranásokkal indul a Fox magyar csatornája

A Fox csatorna február elsején indul itthon a The Walking Deaddel és a Sleepy Hollow-sorozattal.

Fogod nézni a Fox csatornát?
  • Biztosan.
  • Nem hiszem.
A Fox International Channels (FIC) zászlóshajójaként ismert szórakoztató csatorna, a FOX, 2014. február elsején indul Magyarországon. Az új csatorna többek között olyan tartalmakkal látja el a magyar nézőket, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, vagy a 24 legújabb évada, a Live Another Day, a The Crazy Ones, a Crisis és a The Bridge.


A FOX International Channels (FIC) a 21st Century FOX nemzetközi multimédiás vállalkozása, mely több mint 300 szórakoztató, sport-, életmód-, ismeretterjesztő és mozicsatorna kizárólagos vagy többségi tulajdonosa. A FIC televíziós csatornái – összesen 44 különböző nyelven – Latin-Amerikától Európáig és Ázsiától Afrikáig a világ számos országában elérhetőek. A FIC legfőbb márkái a FOX, a FOX Sports, a FOX Life és a National Geographic Channel. Mozicsatornái, többek közt a FOX Movies, a FOX Movies Premium, a Star Chinese Movies és a Moviecity, melyek televíziós hálózaton és hozzájuk kapcsolódva mobil, non-lineáris és HD platformokon több mint 1,6 milliárd háztartásba jutnak el világszerte.

Az új csatorna indulása a FIC stratégiájának részét képezi, azaz célja a vállalat zászlóshajójaként ismert FOX márka elterjesztése Európa-szerte. Ennek nyomán a FOX olyan európai országokban kezdte meg adását, mint Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Görögország, Oroszország, Fehéroroszország, Moldávia, Észtország, Lettország, Litvánia, Norvégia és Nagy-Britannia. A hivatalos sajtóközlemény szerint Magyarországon a FOX igyekszik betölteni az űrt, amely eddig az általános szórakoztató csatornák hiányából fakadt, s mint új résztvevő, szorosan illeszkedik a régió FIC csatorna-portfóliójába a National Geographic Channel és a Nat Geo Wild műsorai mellett.


A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, elsőként kizárólag azon nézők számára, akik a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjára előfizetnek. Mint a világ összes FOX csatornája, a magyarországi is a FIC márkaarculatának szellemében, ám a helyi igényekhez igazítva jelentkezik.

Egyelőre még nem tudni, hogy napra pontosan mikor kezdődik meg a The Walking Dead vagy Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) sugárzása, de feltételezhetően a FOX már az indulás első napjaiban be fogja vetni húzócímeit. Azonban nem csak premiersorozatok lesznek láthatóak a csatornán, hiszen itt fog folytatódni A Simpson család, de a nézők az elejétől elkezdhetik az Így jártam anyátokkal című komédiát is. Aki pedig nincs annyira oda a fikciós sorozatokért, azok az Egyesült Királyságban készült életmód sorozatoknak örülhetnek, ezek közé fog tartozni a Luxus orosz kivitelben és a Légy férfi!.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esemve #3
    "ám a helyi igényekhez igazítva jelentkezik. "

    Először örültem neki, de így ennyit erről :(
  • Cobra. #2
    Ez már most is a háztartások legalább 25%-a.
  • Narxis #1
    "elsőként kizárólag azon nézők számára, akik a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjára előfizetnek"

    azigen