Ötvös Tibor

LEGO Pirates of the Caribbean

A LEGO sorozat régebbi tagjai még nem arattak osztatlan sikert a játékosok körében, ám aztán elkezdték feldolgozni a sikeres filmsorozatokat, mellyel sokak tetszését elnyerte a franchise. A Star Wars, az Indiana Jones, a Batman és a Harry Potter után most a Karib-tenger kalózai sorozat kapja meg a saját LEGO-változatát.

A LEGO Pirates of the Caribbean az eddig megjelent három film történetét és a hamarosan bemutatásra kerülő negyedik mozi eseményeit is tartalmazza majd, szóval a rajongóknak kihagyhatatlannak tűnik a program. A játék egyébként marad a megszokott sémánál, vagyis egy egyszerű mászkálós program lesz a Karib-tenger kalózai, de a megszokott humor természetesen most sem marad el.



A játékban legtöbbször a sorozat főszereplője, Jack Sparrow irányítása lesz a dolgunk, akinek jellegzetes viselkedését sikeresen átmentették a fejlesztők a programba is. Ez leginkább a kapitány futásában lesz felismerhető, amit remekül ábrázoltak a készítők. A harcokban természetesen ezúttal sem látunk vért és a játékmenet sem változott szinte semmit.

Vagyis a három epizód legismertebb jeleneteit láthatjuk viszont a monitorokon. A készítők által bemutatott verzióban épp a Holtak kincsének egyik leglátványosabb részét nézhettük meg. Ez az, amikor Jack Sparrow legénysége egy törzs tagjai elől menekülnek egy csontketrecben. A látottak alapján nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Pirates of the Caribbean az eddigi legszebb LEGO program.



Ráadásul képesek leszünk víz alatt is úszni és karakterünk átléphet a másvilágra is. Ilyenkor nem is úszunk, hanem egyszerűen elmerülünk a vízben, mint egy kő és képesek leszünk a lenti területet is bejárni. A zene szintén ismerős lesz majd a rajongóknak, de beszéd helyett ezúttal is a LEGO-ban megszokott hablatyolás lesz hallható.

A LEGO Pirates of the Caribbean konzolok mellett PC-re is megjelenik a jövő hónapban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)