Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Dragon's Dogma


A Capcom számos sikercímének folytatását mutatta be a héten, így megtudhattuk, hogy Frank West visszatér a Dead Rising sorozatba és az ő szemszögéből is végigjátszhatjuk a második részt és PC-re is jön a Super Street Fighter IV: Arcade Edition is.

A kiadó azonban közben új címeken is dolgozik és ezek közül egyet most be is mutatott. A Dragon's Dogma a Resident Evil 4 és a Devil May Cry 4 alkotóinak legújabb alkotása, mely egy fantasy akciójáték lesz. A program jelen állás szerint csak konzolokra jelenik meg, de a Capcom eddigi stratégiáját elnézve nem lepődnénk meg, ha hamarosan bejelentenék a PC-s portot is.


A játék egy hatalmas nyitott világban játszódik, melyet teljesen szabadon fedezhetünk fel. A programban két társat kapunk magunk mellé, akikkel közösen kell legyőzni a címben szereplő sárkányt. Közben természetesen számos más teremtmény is az utunkba akad, így unatkozni nem nagyon fogunk.

A Capcom elmondása szerint a harcokra nagyon odafigyeltek és minden dolog befolyásolhatja a csaták kimenetelét. Így nem mindegy, hogy milyen fegyverrel és milyen páncéllal indulunk csatába, de az is számíthat például, hogy milyen magasak vagyunk. Azt még nem tudjuk, hogy ez pontosan mit befolyásol, de majd meglátjuk.

A Dragon's Dogma a Resident Evil 5 és Lost Planet 2 továbbfejlesztett grafikus motorját használja és a fenti játékmenetet bemutató trailer alapján a megvalósítással nem lesz gond. A küldetéseket a világban megtalálható NPC-k adják majd, akikből több 100 lesz elszórva.

A Dragon's Dogma még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • steweee #2
    jó népszerű topic. néztem tyúbon videt, sztem nagyon jónak ígérkezik. pc-re is lesz majd ?
  • kissssss #1
    nem dobtam magam hanyatt a videótól, majd meglátjuk mi lesz belőle.