Ötvös Tibor

Fontos a választás lehetősége az X-Men: Destinyben

A Silicon Knights gőzerővel dolgozik az eddig meglepően érdekesnek tűnő új X-Men játékon. A meglepőt úgy kell érteni, hogy sajnos a csapat az 1996-os Blood Omen: Legacy of Kain óta csak kétes minőségű alkotásokat tesz le az asztalra és utolsó programja, a Too Human pedig kimondottan nagy bukás lett.

Azonban az X-Men: Destiny érdekesnek tűnik és ezzel a játékkal talán visszaküzdhetik magukat az élvonalba a kanadai fejlesztők. Azt már korábban is megtudhattuk, hogy a játékban egy új mutáns bőrét ölthetjük magunkra és minden egyes döntésünkkel bizony komolyan befolyásolhatjuk a cselekményt illetve a karakterünk fejlődését, megítélését.



A héten azonban adott egy interjút a Silicon Knights dizájnere, Dave Elton és ebből újabb érdekes dolgokat tudhattunk meg a játékról. "A Destiny koncepciója már régóta ott forog a fejünkben. Megkérdeztük a rajongóinkat, hogy mit szeretnének látni az X-Men játékunkban. A legtöbben azt válaszolták, hogy egy teljesen új mutánst szeretnének irányítani, akinek ők választhatják meg az alap képességeit és saját maguk alakíthatják a személyiségét is."

"A Destiny egy akció-RPG hibrid lesz, melyben kiemelten fontos szerepet kap a történet. Természetesen nem akarunk egy túl mély fejlődési rendszert bevinni a programba, de lesznek szintlépések és az ezzel együtt járó fejlődési lehetőségek is. Így végig mi dönthetjük el, milyen mutáns is legyen a karakterünk. Ez a választás lehetősége."



"A választás így is központi szerepet játszik a játékunkban. A legelső választást a játék elején kell meghoznunk, amikor is az alap erőinkről döntünk. Utána időnként ismét döntenünk kell, hogy milyen további képességeket szeretnénk megtanulni, kiismerni. De a történetben is fontos lesz a szerepe. Az X-Men univerzumban ugyanis sok csoportosulás található és egyáltalán nem mindegy, hogy melyikhez csatlakozunk. Egyes képességek, lehetőségek ugyanis csak bizonyos oldalnak állnak rendelkezésre."

Az X-Men: Destiny még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EnxTheOne #4
    Olyanképeségem lehet majd hogy éticsigává változtatom az ellenséget, útánna meg rálépek?
  • Szefmester #3
    És? Tegnapi a hír itt. Másrészt pedig már sokfelé lehetett hallani ezt azt. Egy X-men rpg pedig már régóta várt dolog a rajongók között.
  • Bandee #2
    Khm. Nézzen a naptárra :)
  • sajtosnudli #1
    Várós :D