Ötvös Tibor

Joker is játszható karakter lesz

Jó hírrel szolgálhatok a Batman-fanoknak, hiszen ma kiderült, hogy a Batman: Arkham Asylum Joker karakterével is végigvihető lesz.

De rögtön jöjjön hozzá a rossz hír is: mindez csak a konzolosokat érinti. A Rocksteady először ugyanis annyit árult el, hogy a PS3 tulajoknak megnyitható karakterként Joker is rendelkezésre áll majd, ám ehhez először Denevéremberrel kell kipörgetni a játékot. Utána rögtön kiderült, hogy az X360-változatban is benne lesz a lehetőség, ám az már biztos, hogy a PC-s tulajok kimaradnak a mókából.



Számukra viszont álljon itt a Batman: Arkham Asylum hivatalos gépigénye, mely nem is lett olyan rettenetes, mint számítani lehetett volna rá. Minimum: 3 GHz-es processzor, 1, illetve Vistával 2 GB memória, Shader Model 3 NVidia 6600 vagy ATI 1300. Az ajánlott pedig ikermagos Pentium D vagy AMD Athlon 64 X2 3800+, 2, illetve 3 GB memória és NVidia 7900 GT videókártya.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #4
    Akkor a régi kinézetű Joker szerepel benne? Hát de nem értem miért nem az újat tewtték bele... Bár mondjuk ezzel sincs bajom
  • xido #3
    Ezt úgy írják,mintha írtak volna egy alternatív történetszálat is,ami Joker szemszögéből mutatja be a dolgokat...Várom már amúgy nagyon..kíváncsi leszek mennyire lesz önismétlő és monoton egy idő után..
  • Foxhound1980 #2
    Teljesen fals a hír. Joker kizárólag a Challange Maps nevű arénás játékopcióban lesz elérhető. X360-as lehetőségről meg szó sem volt.
  • Sir Ny #1
    Ma derült ki? Más oldalakon már régóta fönnvan.