Ötvös Tibor

Hétvégi videóözön

Január végére a játékfejlesztők megleptek minket jó pár sikervárományos játékból származó videóval.

Elsőnek itt van a sikeres FPS harmadik része, a Red Faction: Guerilla, mely ezúttal nézőpontot váltva immáron TPS-ként próbál új rajongókat szerezni a kissé megkopott fényű franchise-nak. A lenti videó a történetet próbálja bemutatni, de szerencsére látható benne pár játékmenetből származó jelenetsor is. A Guerilla megjelenése még az idén várható.


Red Faction: Guerilla

A Batman: Arkham Asylum már korábban is komoly figyelmet kapott, ám most, hogy az EA leállította a The Dark Knight fejlesztését, még többen várják az egyetlen bejelentett Denevérember akciót. A lenti videó alapján pedig meg is éri a várakozást a program, hiszen a jelek szerint a játék nagyon szép lesz és az in-game videórészeket tekintve magával az akcióval sem lesz gond. A Batman: Arkham Asylum a nyáron jelenik meg.


Batman Arkham Asylum

Sajnos a fentieknél jóval kevesebb érdemleges információval szolgál az X-Men Origins: Wolverine első trailere. A videóban mindössze Farkas/Rozsomák keletkezését láthatjuk, a játékmenetről semmilyen egyéb információt nem kapunk. Mindenesetre a trailer elég hangulatos, de azért szívesen látnánk már egy in-game videót is. A játék a filmmel egy időben, márciusban kerül a nyilvánosság elé.


X-Men Origins: Wolverine

A végére maradt a Sony legnagyobb veszteségének (természetesen a Tekken mellett) tizenharmadik része. A Final Fantasy XIII-ból már láthattunk pár trailert, ám ezúttal végre a harcokba is bepillantást nyerhetünk.


Final Fantasy XIII

Remélhetőleg igazak a pletykák és valóban a PC-s társadalom is megkapja eme hamisítatlan JRPG-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vardar #5
    Batman grafikáját nem tudom kifigyelte de über jó és hozzáfűzném, hogy Unreal 3as motor hajtja.
  • Harkat 89 #4
    Batman nálam ütősnek tűnik. Elég jónak tűnik a harcrendszer is, várom már.
  • torcipepe #3
    egyetértek.
  • Librarian #2
    Azért az komoly, hogy egy új FinalFantasy, DevilMayCry4, ResidentEvil4-5 trailer sokkal jobb és élvezetesebb, mint egy szakajtó gagyi akciófilm... :-)
  • Bimbike #1
    Gamepod.hu copy-paste... grat.