Hörcsöki Szabolcs

Újabb csajozós Sims-klón jön, a 7 Sins

A Monte Cristo fejlesztői úgy vélik, hogy a játékos-társadalom imád enni, inni, csajozni, és általában a 7 főbűn mindegyikét szereti minél gyakrabban elkövetni. A hamarosan megjelenő 7 Sins című programban mindezt virtuálisan is megtehetjük.

A Sims által kavart örvényben sorra bukkannak fel a jobb-rosszabb klónok és az egyes részterületeket feldolgozó alkotások. Természetesen a szex mint részterület látszik a legcsábítóbbnak a kiadók számára, a Monte Cristo azonban egyszerre mind a 7 főbűnt felkínálja a játékos számára. (Csak egy pillanatra fussuk át a listát: tehát kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, restség, remélem, ezek tényleg szerepet kapnak és nem csak az ígéretek szintjén).

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az élet-szimuláció ennek köszönhetően szigorúan 18 éven felülieknek szóló tartalommal bír. A 30 órányi játékidő alatt állítólag minden rejtett vágyunkat kiélhetjük a média, a hírnév, a pénz világában, a virtuális Apple Cityben. Ha minden igaz, a magyarországi forgalmazó ráadásul azonnal magyar nyelven dobja piacra a 7 Sinst, így a párbeszédek nyomon követése, a különböző játékon belüli szereplőkkel való kapcsolattartás sem okozhat gondot senkinek.

A játékban 20 külön minijáték fog arról gondoskodni, hogy ne tudjunk unatkozni, ezeknek kb. ilyen elnevezésük van, hogy Vodka-futam vagy Mozart-Toilet. Mivel a közelmúltban jelent már egy híresen csajozós játék hasonló mini-játék koncepcióval (igen, a Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude), őszintén remélem, hogy ez a koncepció fantáziadús, saját ötletek alapján készül.

A pikánsabb élet-szimulátorokat illetően is hallottunk már nagy ígéreteket ebben az évben, reméljük, a második világháborús stratégiákban (D-Day, Afrika Korps vs. Desert Rats) otthonosan mozgó Monte Cristónak végre sikerül igazán a férfi-játékosok kedvére tenni.

A játék hivatalos honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dragonlords #15
    igen ne mond már dr készítete az tök jó ehet
  • picialbert #14
    Magyarosítást keresnék.
  • BiroAndras #13
    Mindkettőt a Digital Reality készítette, az pedig magyar cég.
  • TeszteloPontHu #12
    "a második világháborús stratégiákban (D-Day, Afrika Korps vs. Desert Rats) otthonosan mozgó Monte Cristónak végre sikerül igazán a férfi-játékosok kedvére tenni"

    Hmm. Mintha mindkét játék magyar fejlesztés lett volna, a Monte Cristo csak a kiadó volt.
  • vgez #11
    7 főbűn, ha jól emlékszem a hasonló című film vége nem volt happy-end :o), ha valakinek ez kell? ...
  • ZAX #10
    A loser egy o loser;-)
  • Cicero #9
    Hát... Szerintem aki ilyesmivel akar jáccani az megveszi/letölti a Sims2-őt...
  • Pluskast #8
    Egyet értek. Mi a fenének kell ilyeneket csinálni? Sexelni csak élőben jó. Aki meg ilyenekre gerjed az meg forduljon picológushoz, vagy sürgőssen szerváljon be magának egy barátnőt.
  • Commandante #7
    Ez egy faxság, bitagyú geek-eknek és a punciknak. Bocsesz, a looser-eket kifelejtettem.
  • Cactus #6
    Azért Singlesnek is voltak pozitív momentumai. Ebben a játékban most eredetiséget is látok. Most azért, mert a Sims hozta az emberszimulátort a játékiparba, attól még nem lesz minden más is klón ami ebbe a kategóriába esik. Ennyi erővel Half-Life is egy régi FPS klón. Az már megint más kérdés, hogy Sims jelenleg uralja a piacot és eddig valóban másolni próbálták.