Gyurkity Péter

Év végén jön a HTC M8 Life

A HTC az év végén frissítené saját zászlóshajóját, amely egy további példány kísér majd.

A HTC legutóbb a Nexus 9 tábla kapcsán került a hírekbe, amelynek megjelenése fontos mérföldkő a tajvani gyártó életében, hiszen hosszú, éveken át tartó szünet után ezzel a megoldással térnek vissza a tábla PC-k piacára. Most befutott a hír a zászlóshajó frissítéséről, valamint egy további fejlesztésről, amelyek még az év vége előtt bukkannának fel.

Kínai forrásra hivatkozva a DigiTimes számolt be arról, hogy a HTC egyszerre két eltérő változaton is dolgozik, ezek közül pedig az egyik az M8 frissítéseként válna majd elérhetővé. Ez a megoldás az M8 Life néven mutatkozna be a piacon, ami pedig a hardveres jellemzőket illeti, itt egy kifejezetten prémium kategóriás készüléket ismerhetünk majd meg. A középpontban az 5,5 hüvelykes, 2K-felbontást támogató érintőképernyő lesz (ez lehet Quad HD, avagy egy ettől némileg eltérő méret), ehhez pedig egy 2,7 GHz-en futó négymagos Qualcomm Snapdragon 805 processzor, egy 18 megapixeles hátoldali OIS-kamera, valamint egy 3000 mAh-s akkumulátor társulna.

A másik új jövevény a HTC Eye nevet kapná, ez pedig ennek megfelelően elsősorban az előlapi kamera szerepét és ennek jelentőségét emelné ki. A selfie-képek készítésére kihegyezett készülék egy némileg kisebb, 5,2 hüvelykes kijelzőt kapna, amelyet egy 13 megapixeles kamera egészítene ki (ez utóbbi nyilván a hátoldali változat, bár ezt a hírben nem emelik ki). A további hardveres és szoftveres részletekről szintén nem írnak, ezeket várhatóan néhány héten belül ismerhetjük majd meg.

A gyártó emellett (a GoPro mintájára) egy RE-kamerával is készül, amelyet az aktív életet élőknek szánnak, ez a jelek szerint október 8-án mutatkozik majd be a nagyközönség előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DontKillMe #2
    Érdekes, hogy az apple beperelte a samut, de a htc-t meg nem. Pedig...
  • M2 #1
    Mennyivel szebb, mint az iPhone6!
    Na így kell megcsinálni rendesen egy hátlapot!