Gyurkity Péter

Érkezőben a HTC M8 Prime és M8 Ace

A tajvani cég további két változatot mutathat be a közeljövőben, a külső és belső terén is megújulást hozva.

Az eredeti M8 okostelefon megjelenését követően nem sokkal már felmerült, hogy a gyártó hamarosan további, még nagyobb méretű példányokat mutat be a nagyközönség előtt, ám ezek kapcsán eddig nem sok konkrétumot ismerhettünk meg. Most egyszerre két példányról is újabb információk futottak be, képekkel kiegészítve azokat.

Az @evleaks hírfolyamában egy 360 fokos render látott napvilágot, amelyen állításuk szerint az M8 Prime néven készülő változatot láthatjuk - érdekes módon az "One" márkanév ezúttal hiányzik. Az alumínium külső immár nemcsak tartósságot, de jobb hőelnyelést is magával hozna, a belső hardveres jellemzők alapján pedig nem pusztán egy One Max frissítésről lenne szó. A listán egy annál némileg kisebb, 5,5 hüvelykes érintőképernyő szerepel, ehhez egy négymagos Snapdragon 805 chip, 3 GB RAM, valamint Quad HD (2560 x 1440 pixel) felbontás társulna. Hivatalos információ egyelőre nem áll rendelkezésünkre, így további türelem és óvatosság ajánlott.


A kínai ifanr eközben arról adott hírt, hogy nemsokára az M8 Ace is felbukkanhat a piacon, mégpedig igencsak kellemes, lekerekített külsővel. A vörös színben pompázó készülék egyelőre itt is csak egy renderképen látható, szigorúan nemhivatalos formában, bár a HTC azt a saját Twitter-lapján jelezte a felhasználóknak, hogy hamarosan ilyen, kifejezetten formás okostelefonokat mutatnak majd be. Ők részleteket egyelőre nem közölnek, így meg kell elégednünk a külső forrással, amely szerint egy, a Duo Camera opciót nyilván nélkülöző, műanyag külsőre támaszkodó fejlesztést ismerhetünk majd meg.

Hogy ez mennyiben lesz így, az néhány héten belül kiderülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #4
    Ne te mondd meg, hogy kinek lehet véleménye egy fórumon, meg kinek nem, főleg úgy ne, hogy olvashatatlan amit írsz.
  • Zsoltee_a_bator #3
    Ennel mar csak az nevetsegesebb, amikor valaki tudni velni mire van szuksege a nepnek a sajat privat preferenciaja alapjan. Maganugyed mekkora kepernyo tetszik. Nem leszel tole okosabb, felsobbrendu, stb a tobbieknel.
  • Cat #2
    Szerintem a gyártók sem önmaguk ellenségei, azaz azt gyártják, amire van kereslet, amiből több kel el. Másrészt szerintem az emberek többsége abból az adott időből, ameddig a kezében van a "telefon", kb. 2-3 százalékot fordít ténylegesen telefonálásra, az összes többit netezéssel, videózással stb. tölti, melyeknél élménynövelő tényező a kijelző mérete.
  • Tinman #1
    5.5"? A One Max meg 5.9" volt.... gyönyörű -.-

    Csak azt nem értem miért hívják telefonnak, amikor ez egy tablet, amivel lehet telefonálni is. Egy csomó autóba van gyárilag beépített GSM, mégsem hívjuk őket mobilnak, hanem autónak.

    Onnantól nem tekinthető telefonnak egy ilyen böszme vacak, amikor már 1 ujjal nem tudod kényelmesen elérni a kijelző egyes pontjait, úgy, hogy közben azt csak egy kézzel fogod.

    Egy átlagos kézméretű embernél ez 4". Nekem 4.3"-os telóm van, de a fenti metódussal éppen elmarad kb. fél centi amit nem érek el ilyen módon. Mondjuk ez még éppen az a méret ami vállalható és ettől függetlenül kényelmesen kezelhető, hordható.

    Vicc ami a mobil piacon megy. Ennél már csak az a nevetségesebb, amikor a 15.6"-os laptop érintőkijelzővel jön.