Gyurkity Péter

Érkezőben a HTC W8

Már a következő hónapban bemutatkozhat a HTC Windows Phone alá szánt új okostelefonja.

A HTC az utóbbi években nem mutatott nagy érdeklődést a Windows Phone platform iránt, amit jól jelez, hogy a tajvani gyártó 2012 második fele óta nem dobott piacra ilyen készülékeket. Most véget érhet a hosszúra nyúlt szünet, a W8 már júliusban bemutatkozhat.

Márciusban az @evleaks már megszellőztette, hogy a cég készül az új zászlóshajóként megjelenő One M8 Windows Phone alá szánt változatával, akkor pedig arról beszéltek, hogy az első körben az amerikai Verizon szolgáltató kaphatja meg a fejlesztést. A portál most újabb részleteket osztott meg az érdeklődőkkel, ezek többnyire visszaigazolják a korábbi híresztelést, bár azt még mindig nem tudni, hogy a HTC pontosan mely piacokon és milyen menetrend szerint mutatná be készülékét.

A forrás elsőként leszögezi, hogy a hivatalos megjelenésre a harmadik negyedévben, vagyis július és szeptember között kerül majd sor, a Verizon pedig valóban elsőként debütáltathatja majd az okostelefont. Azt viszont nem tudni, hogy a szolgáltató exkluzív ajánlatáról, avagy mindössze a menetrend első lépéséről van szó, így továbbra is reménykedhetünk abban, hogy a készülék többek között az európai piacokon is megjelenik majd. Annál is inkább, mert a jól értesültek szerint egy kifejezetten erős jellemzőkkel ellátott, ám a mainstream kategóriának megfelelő árat viselő telefont dobnak piacra, amely sokak érdeklődését felkeltheti.

Ami a dizájnt és a specifikációt illeti, cég állítólag egy új, az Androidot futtató, egyelőre mindössze A9 néven jelzett okostelefont venne alapul, amely még a hónap vége előtt bemutatkozhat. Azt is tudni vélik, hogy a W8 a BoomSound hangzást és a Duo camera felállást is megtartaná, a további részletekre azonban még várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrSpock #2
    Főleg a nagy lumiák fotóban is erősek. Nekem mindig túlárazottnak a htc-k. Bár anyaghasználat nem rossz,de valahogy mègsem érzem,hogy nekem kellene.
  • Namelesske #1
    Úgysem lesz sikeres. A Lumia extrák ellen jöhet bármivel a HTC, max akkor érnének el sikereket, ha olyan neveket hoznának mint az iGO.