Szekeres Viktor

A Disney újabb rajzfilmje élőszereplős változatát készíti el

Az Alice Csodaországban és a Csipkerózsika után a Disney újabb korábbi animációs filmjéből készít élőszereplős mozit. A következő "áldozat" nem más, mint A dzsungel könyve.

Nemrég láthattuk a Disney az Alice Csodaországban élőszereplős adaptációját, jövőre pedig a Csipkerózsika kerül bemutatásra, igaz nem az alvó szépség szemszögéből. És úgy tűnik, hogy a stúdió nem is akar leállni ezekkel az adaptációkkal, hiszen bejelentették, hogy dolgoznak az 1967-es A dzsungel könyve (The Jungle Book) élőszereplős változatán. Ha animációs filmjei élőszerepős verzióiból is rendszert csinál a Disney, akkor az azt jelentené, hogy jó pár évre bebetonozná magát bevételileg, hiszen 2015-től évi egy Star Wars-film, 2-3 Marvel-film, 1-2 Pixar-mozi, egy saját animáció, valamint egy élőszereplős mese mellett maximum 3-4 kockázatosabb projektre lenne hely a naptárban.

Rudyard Kipling regényének legújabb filmes adaptációját Justin Marks segítségével vinné vászonra a Disney stúdió - a forgatókönyvíró eddigi legismertebb munkája a Street Fighter: Chun-Li legendája című film szkriptje volt. A dzsungel könyve-film adaptációja még meglehetősen kezdeti fázisban jár, azonban a stúdió már most keresi a rendezőt, aki vászonra álmodhatja a farkasok által nevelt fiú történetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Nekem azért gyanús, hogy egy könyvből lett rajzfilmet dolgoznak fel élő szereplőkkel, meg CGI Baluval. Simán egy könyvadaptáció elképzelhetetlen? Az a rajzfilm élő szereplőkkel azért elég hülyén nézne ki.