Joker 2: még a plakát is ijesztő

Plakátot is kapott nemrég az új Joker.

Nem csak előzetest kapott pár hete a Joker: Kétszemélyes téboly, vagyis a Joker: Folie à Deux, hanem egy plakátot is, mely elmaradást most pótolnánk, hiszen a Joker mégiscsak minden idők legmagasabb bevételt elérő korhatáros filmje volt, világszerte 1,07 milliárd dollárt termelt (abból több, mint 100 milliót magának a rendezőnek), és emellett 11 Oscar-díjra is jelölték, melyek közül kettőt szoborra is váltott.

Érdekes lesz majd meglátni, hogy vajon a Joker 2 azon sikeres filmek folytatásai közé fog tartozni, melyek képesek az első film szereplésén is túltenni, vagy azok közé, melyek iránt csökkenni fog az érdeklődés a második részre. Az biztos, hogy a készítők Lady Gaga szerepeltetésével magasra teszik a lécet, azonban a musicales jelleg mindenképp merész húzásnak tűnik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #3
    Az első rész se volt ilyesztő nem hogy ez, a plakát meg pláne, ha nem a joker lenne rajt, hanem csak egy átlagos pár akkor meg milyen romantikus plakát lenne?

    Egyébként, a Joker mint karakter nem tudom, hogy hogy változott meg ,mert az eddigi filmekben egy kegyetlen gyilkos aki nevetve öl meg bárkit, de eddig csak egy szánalmas nyomorékot láttunk, aki nem képes nem hogy megfélemliteni senkit, inkább ö fél mindenkitöl. Az meg megint nem értem, hogy egy magányos félénk figura miért is meghatározo egy város életében, hiszen ahogy eddig nincs bandája csoportja akinek a vezére lenne, csak egy magányos senki.
  • wraithLord #2
    Ez reboot? Nekem csak össze-vissza próbálkozásoknak tűnnek a Warner részéről, mert semmi nem jön be nekik igazán (mostanában a Marvelnek sem). A Joker 2019-es, azóta már elkezdtek egy tényleges rebootot is.
    Pont a Joker az egyik azon kevés DC film közül, ami jó. Ez a film leginkább azért jó valószínűleg, mert Scorsese nyomán csinálták, és nem a szuperhősös receptet követték... vagy a Marvel receptet (egyébként ő fikázza folyton a szuperhősös filmeket azt hiszem). Emiatt ki is lóg a többi közül, és nem igazán látom a helyét a DC filmes univerzumban.

    A poszter nem tudom, miért ijesztő, a Jared Leto-Margot Robbie páros jut max róla eszembe, amiről mindenféle eszembe jut, csak az nem, hogy ijesztő. :D Talán ezzel a filmmel ez változni fog.
  • Supra-III #1
    Ilyesztő? Ez? Inkább szánalmas erőlködés. Látszik rajta, hogy nagyon akar lenni valami, meg az is, hogy nagyon nem sikerül - ez az egész joker reboot mintha egy karikatúra lenne.
    Miért kell megjavítani, ami nem romlott el?!?!