Szekeres Viktor

Élőszereplős Csingiling mozifilm készül

Újabb neves meseszereplő elevenedhet meg nemsokára a vásznakon hús-vér formában. A Csingiling esetében azonban végre nem hibrid, félig animált, félig élőszereplős filmverzióról van szó.

A Walt Disney Pictures, a Variety információi szerint, élőszereplős Csingiling filmet tervez készíteni Tink címmel, s már meg is találták a főszereplőt Elizabeth Banks személyében. A film műfaja romantikus komédia lenne, a producerek között pedig olyan nevek lennének, mint Adam Shankman és McG. A film a tervek szerint Csingiling pajkos természetét állítaná a történet középpontjába


A Csingiling-mozifilm forgatókönyvét az az Elizabeth Wright Shapiro írná, akinek eddig semmilyen írói kreditje nincs, egy szóval újonc. A hír érdekessége, hogy itthon a Fórum Hungary július 29-i kezdéssel a mozikban mutatja be a Csingiling és a nagy tündérmentés (Tinker Bell and the Great Fairy Rescue) című Disney-animációs filmet, mely Amerikában csak DVD-n jelent meg, itthon viszont a gyerekek kedvéért moziban is megnézhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #5
    Mindjárt ráguglizok, de csak én nem ismerem ezt a mesét?
  • bippo #4
    Ez a csaj hozzám is becsingilingizhetne, főleg, ha pajkos természete van :)
  • xido #3
    Semmi..hagyjuk..a meleg miatt nem fogtam fel a második bekezdést..
  • xido #2
    Na most ebben valami nagyon sántít ám...mert az imdb szerint a szereplők azok,akik a korábbi rajzfilmekben is a hangjukat adták..kétlem,hogy bevállalták volna velük az élőszereplős dolgot...valamint animation an a műfaj megjelölésében,úgyhogy szerintem ezt benézted..élőszereplős marad a Hook meg a Peter Pan aztán csá:))
  • Eriongtk #1
    már várom a Terminator-Tinkerbell változatot, kb ilyesmi lenne:

    :D