Szekeres Viktor

A Disney vette meg az Oszamával végző osztag nevének jogait

A Disney szerezte meg a jogokat, hogy filmek, oktató anyagok, esetleg játékok elkészítéséhez felhasználja a SEAL Team 6 nevét, az elit osztagét, mely végzett az egyik terroristavezérrel.

A MediaBistro híre szerint a FishbowlNY felfedte, hogy a Disney szerezte meg az Oszama bin Láden nevű terroristavezérrel végző elit katonai egység, a SEAL Team 6 nevének felhasználási jogait. A mamutcég május elején a trademarkot három területre kérte ki: szórakoztató és oktatási célokra, játékok és játékszerű alkalmazások céljára, valamint ruházati célokra - ez utóbbiban a kesztyűk és sapkák is beleértendők.

Mindez persze lehet szerencsés időzítés is, s előfordulhat, hogy a Disney egy fókacsapatról szóló animációs filmet készít teljesen függetlenül a való világ eseményeitől (a seal fókát jelent angolul), azonban valószínűbb, hogy a hatalmas cégcsoport így próbálkozik meg némi haszonszerzéssel - vagy így próbálja elérni, hogy mások ne tudjanak hasznot húzni a névből. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Disney valamelyik élőszereplős filmeket is készítő stúdiója tervezi a május elseji események feldolgozását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • And26 #11
    jaj, bocs az előzőt nem ide akartam,
    ehhez azt tudom hozzáfűzni, hogy morbid, de nem meglepő:(
  • And26 #10
    Super 8

    3 klip a super 8-ből:)
  • Nuclearity #9
    te komolyan elhiszed hogy közük is volt a halálához? :D több éve bujkál már ha nem akarta volna magát elfogatni/megöletni hidd el nekem akkor ma is bujkálna.
  • Laza #8
    Ennél jobban úgysem tudnék hozzászólni, gz :)
  • Wittgen #7
    Mintha a Starship Troopers is Disney lenne, abban meg volt néhány centiliter vér és belsőség :)
  • NEXUS6 #6
    Legalább nem lesz benne káromkodás, meg szeksz, szép rendes kaszabolós film lesz vér nélkül.

    Alig várom!
  • Yodafon #5

  • AZTA #4
    Nemtom mire verik ezek magukat, 80an rámentek kb 5 emberre és még így sem tudták élve elkapni (ha akarták egyáltalán..) ilyen emberfölényben biztos nagy szükség volt a nagyonkemény kommandós alakulatra akik olyan durvák hogy egyhetes gyakorlat alatt csak 4 órát alszanak...HAHA
  • jAMEsbAUd #3
    Többek között a régi Tron és az új Tron Legacy is Disney film, meg a Pirates Of The Carribean részek, meg a National Treasure mind a két része... igaz ezek nem darabolós-hentelős horror flmek, de azért nem az a tipikus Disney ;)
  • Marinecorps #2
    Hátha énekelni is fognak benne.