Szekeres Viktor

Lefújták a Faterok motoron 2-t

A Disney nem mondható szívbajosnak, ha filmtervek lefújásáról van szó, hiszen pár nap alatt a harmadik nagyobb bevétellel kecsegtető filmjükről döntöttek úgy, hogy mégsem forgatják le. Ezúttal a Faterok motoron 2.-nek fellegzett be.

Nemrég a Némó kapitányos 20 000 Leagues Under the Sea, a napokban pedig a Wedding Banned című romantikus komédia került a Disney veszteséglistájára, most pedig a Faterok motoron 2. Pedig az első Faterok motoron igazi meglepetéssiker volt 2007-ben, s amellett, hogy inkább Amerikában vettek rá sok jegyet, az év legsikeresebb eredeti, élőszereplős filmje címét is elnyerte, hiszen a film előtt nem létezett más formában a sztori, nem volt feldolgozás, sem folytatás.


A siker persze a sikeres "eredeti" filmekből is folytatást facsar ki (lásd tavaly a Hancock, idén a Másnaposok), azonban Walt Becker rendezőnek a Disney döntése alapján már nem kell vesződnie a szereplőgárda összetrombitálásával, hiába volt meg a forgatókönyv. A Disney döntésének egyik fő oka, hogy Becker új filmje, a Vén csontok, vagyis az Old Dogs, John Travoltával és Robin Williams-szel mélyen az elvárások alatt teljesített, itthon csúszott is pár hónapot tervezett mozis bemutatóhoz képest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boomsly #8
    Kár érte, nekem bejött.
  • yossarian14 #7
    engem is meglepett mikor megnéztem
    nem számítottam rá, hogy ennyire jó
  • immovable #6
    Nem fog hiányozni.
  • Yany #5
    Szerintem az egyik legnagyobb vígjáték. Azt a fajta kikapscolódást nyújtja nekem, amit a szokásos hétköznapokban kíván a pszichém. :) Nem annyira eszetlenül ökörködős, mint egy ace ventura vagy csupasz pisztoly, de nem is vesz túl komolyra. Kifejezetten felüdülve távoztam a moziból. És később a TV elől...
  • pixx #4
    Szerintem ízlés dolga, nekem is tetszett, nagyon jókat nevettem rajta, de a végén az otthon építős brigád újra felhúzza a motoros klubbot poénon szétnevettem magam.
  • zaki #3
    szerintem meg marha eröltetett volt gyenge kínos poénokkal.
  • narumon #2
    Nálam is meglepetés-vígjáték volt, csak "véletlenül" néztem meg és marha jól szórakoztam, köszöntem is ismerősnek aki elvitt!
  • Atomreaktor #1
    nekem nagyon tetszett ez a film, sajnálattal hallom, hogy lefújták:( remélem később elkészítik azért, végre készült egy normális, hagyományos vígjáték, ami nem a káromkodóshányós "poén"-okra épült.