Szekeres Viktor

Már szinkronos előzetese is van a Prometheusnak

Miután már számtalanszor láthattuk a Prometheus előzeteseit eredeti nyelven, most kipróbálhatjuk, hogy hasonló-e az élmény, ha magyarul tekintjük meg a trailert.

Bár hivatalosan még nem hangzott el, hogy az megvan a Prometheus szinkrongárdája, de már hallhatjuk magyarul a Ridley Scott scifijének előzetesét, s van rá esély, hogy a mozikban szinkronizálva bemutatásra kerülő filmben is ezeket a hangokat hallhatjuk viszont. Ez persze legkésőbb csak június elején fog kiderülni, az Intercom ugyanis valószínűleg ekkor fogja bemutatni a filmet.


A szinkronos kópiák mellett a legfanatikusabbak kedvéért valószínűleg egy feliratos kópiát is kapni fognak a mozik, kérdés, hogy közülük a 2D-t vagy 3D-t preferálók járnak-e jobban. Akik persze magyarul akarják megnézni az Alien-sorozat egyfajta előzményének nevezett scifit, azok jobban járnak, hiszen választhatnak, hogy ki akarnak-e adni több pénzt a 3D miatt, bár az biztosra vehető, hogy a legnagyobb mozik a premier első heteiben szinte csak térhatású verziót fognak vetíteni a filmből, pusztán üzleti megfontolások miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #7
    Biztos jó lesz a szinkron is, mert valamelyik főhősnek Stólbuci lesz bizonyára a magyarhangja.
  • Stranger666 #6
    Büdös kurva annyát a 3d-nek, ha emiatt nézhetem meg később.......
  • Axlkenobi #5
    Ez csak egy összedobott szinkron az előzeteshez, a filmben majd teljesen más lesz, nagy valószínűséggel, még a hangok sem ezek lesznek.

    Egyébként nekem bejön, kivéve Fassbender hangját, az totál nem passzol.
  • WiZZaRD #4
    Bár általában nincs bajom a szinkronos filmekkel, de ez valahogy nem jó, remélhetőleg tényleg lesz eredeti nyelven, kicsit több átéléssel, mint a "kérek egy liter tejet".
  • nessboth #3
    Galambos PEtikére gondolsz?! :)
  • tomboy013 #2
    Nem is SG.hu lenne ilyen hozzászólások nélkül

    Durva lesz ez a film, jobban várom mint a Dark Knight Rises-t =)
  • shenmuedc #1
    Nem is Magyar filmelőzetes lenne a szokásos ki ha én nem, kemény gyerek narrátor nélkül.