Szekeres Viktor

Itthon is megnézhetjük moziban a Világok harca-musicalt

A Világok harcának Jeff Wayne-féle musical változata a világon először 2013 áprilisában kerül a mozikba, s a szerencsések itthon is megnézhetik az előadást a budapesti Corvin moziban.

Jeff Wayne zseniális musicaljére, a War of the Worldsre nem jellemző, hogy nagyon gyakran színpadra állítanák, azonban az elmúlt években erre mégis sor került és több arénában is színpadra állították az 1978-as művet. Ennek a turnénak egyik előadását rögzítették a londoni O2 Arénában 2012. december 15-én, teltház előtt, s ezt láthatjuk mi is április 23-án 19:00-s kezdéssel a budapesti Corvin moziban.


A multimédia beemelésével újjászületett történet HG Wells komor, viktoriánus kori meséjén alapszik, melyben a marslakók elözönlik Angliát. Az előadás során Liam Neeson alakítja George Herbertet, az újságírót - felvételről, holografikusan kivetítve. A színpadon a maguk fizikai valójában játszó színészek között pedig Jason Donovant, Marti Pellow-t, Wicked’s Kerry Ellist, Kaiser Chiefs’s Ricky Wilsont, valamint Black’s Will Stapletont találjuk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!