Szekeres Viktor

Tom Cruise is benne lehet az új musical-szenzációban

A Mamma Mia! hatalmas sikerén felbuzdulva nemsokára kezdetét veszi a Rock of Ages forgatása is. A nagysikerű színpadi musicalben nem ABBA-dalokat, hanem a 70-es, 80-as évek rockklasszikusait éneklik.

Korábban még csak pletykaszinten került említésre Tom Cruise részvétele a Rock of Ages mozifilmes feldolgozásában, azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint a színész most már a tárgyalások végső szakaszában jár a New Line és a Warner Bros. fejeseivel. Cruise, ha minden a tervek szerint alakul Jaxx-et alakíthatná Adam Shankman előkészületben lévő filmjében, aki az eredeti színpadi verzióban a Bon Jovi-féle Wanted Dead or Alive-ot énekli.


A Hajlakk rendezője nem csak a kamerák mögött fog helyet foglalni, hanem a musicalfilm koreográfusa is lesz. A Broadway-n már hatalmas sikert arató Rock of Ages egyébként két nyolcvanas évekbeli fiatalról szól, akik egy klubban találkoznak és egymásba szeretnek, s eközben olykor a 80-as évek rockhimnuszainak (Europe, Poison, Journey, Starship, Whitesnake) éneklésével kommunikálnak, s görgetik előre történetüket úgy, ahogy a Mamma Mia!-ban tették ezt az ABBA-dalokkal. A Rock of Ages-szel kapcsolatban korábban már felmerült Alec Baldwin és Russell Brand részvétele is, de szerződést egyelőre egyik színésszel sem kötöttek. Egyelőre még van is idejük a készítőknek, hiszen a forgatás csak májusban kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)